25. aug 2016

Under ombygning - konkurrence om nyt navn til ny festival

VELKOMMEN PÅ ???

Ungdomsringen sammensmelter On Stage festival og Music Event i 2017. Resultatet - en super fed festival. 

Men hvad skal den hedde? 
Vi mangler et navn til den ”nye” festival, og det kan I være med til at bestemme. Både voksne og børn/unge kan deltage. Send jeres bud til mol@ungdomsringen.dk senest den 3. oktober og vær med i konkurrencen om 4 biografbilletter med sodavand og popcorn.

Herunder kan I læse lidt om indholdet i den nye festival, måske hjælper det Jer på vej med et godt bud!

Lørdag den 1. og søndag den 2. april 2017 slår Ungdomsringen dørene op i Gribskov, til en festival fuld af alle de aktiviteter, der bliver lavet rundt omkring på landets ungdomsskoler og i klubberne i løbet af hele året. Konceptet er klart, og der er sørget for det hele, så I bare skal melde jer til, en hel weekend med gang i den. Festivalen er for alle Ungdomsringens medlemsklubber.

Festivalen er et fællesskab. I viser det, I har med hjemmefra, bliver inspireret af hinanden og professionelle og udvikler Jer sammen, når I deltager i de mange workshops. Det hele pakker vi ind i en hyggelig atmosfære, hvor der også er plads til sjov og ballade. Der er noget både for børn, unge og medarbejdere!

Festivalen består af mange områder. Der er et område for hver aktivitet, og hvert område består af et forum eller en scene, hvor I kan vise det I har ”medbragt” (musik, teater, dans, rollespil, modeshow, kunst osv.), en eller flere workshops (så man kan lære noget) og en ”professionel” der kan noget særligt inden for området, som kan give ny inspiration.

Festivalen er også for ”tilskuere”. Klubber, som ikke har deltagende aktiviteter, er meget velkomne til at deltage på festivalen, som ”publikum” og til at tage del i løjer og workshops på lige fod med alle andre.

OM OMRÅDERNE
Vi har professionelle forhold i alle vores områder så det kan blive en fantastisk oplevelse at optræde eller vise det frem I har ”medbragt”. 
Vi har scener, som kan understøtte alle de ”discipliner” vi har med på festivalen. 
Den åbne scene er for alle de indslag, som ikke passer i et af de andre områder. Her er der plads til at improvisere, teste nyt materiale eller udfordre hinanden.

AKTIVITETSTORV
Der vil være mange spændende ting, man kan prøve på aktivitetstorvet; Speedstacking, parkour, backgammon, bordfodbold, splattersminke, panna fodbold, FIFA og Just Dance. I kan tale med Ungdomsringens Ungeråd, Sexualisterne og møde efterskoler, og der kommer hele tiden nye ting til.

MAD OG OVERNATNING
Man tilmelder sig for en hel weekend, og alle måltider og overnatning er derfor med i prisen, som er 235,- kr. pr. person. Tag soveposen med, så I er klar til at blive indlogeret i gymnasiets undervisningslokaler.

LØRDAG AFTEN
Der er garanti for en fantastisk fest lørdag aften, når de deltagende DJ’s stiller op med kæmpe lyd- og lysshow. Der vil også være underholdning for de mindste og et særligt ”chill-out” område for festivalens ældste deltagere. Vi slutter af med natbio i biografen.

FØLG MED PÅ WWW.UNGDOMSRINGEN.DK
Læs mere om festivalen på hjemmesiden, Facebook og Instagram . Vi opdaterer løbende.
I næste Landsudsendelse, vil I modtage den endelige invitationsfolder, som beskriver alle festivalens områder i detaljer.

SPØRGSMÅL?
Har I spørgsmål til festivalen så kontakt Morten Larsen, Ungdomsringen på tlf. 30 92 21 60 eller mol@ungdomsringen.dk