25. maj 2016

FIFA - ikke i 2016

Som alle ved, så har vi jo tidligere afholdt Ung DM i FIFA i september måned. Dette har altid været en stor begivenhed for mange af vores medlemsklubber.

Samarbejdet har foregået sammen med EA, som jo også har været den økonomiske drivkraft i projektet. Og desværre har EA valgt at omfordele mange af deres ressourcer, således at de ikke mere støtter aktiviteter som Ung DM i FIFA. Og vi kan desværre ikke selv løfte økonomien i Ungdomsringens regi.

Så DM I FIFA som vi alle kender det, kommer ikke igen til september. Dette gør, at vi derfor må arbejde på nye løsninger hvor FIFA naturligvis indgår

Og det er vi rigtig langt med!

Vi satser meget på, at vi inden sommerferien eller lige efter, kan annoncere et nyt Gaming tiltag i Ungdomsringens regi, et event som efter planen skal finde sted februar 2017.

Vi vil jo rigtig gerne fastholde alle gode events, men må også erkende, at når vi arbejder sammen med de store spiludbydere, så er der noget vi ikke har indflydelse på.

Men så kan vi noget andet, og det vil vi glæde os helt vildt til at præsentere for jer snarest.

Har I spørgsmål til ovenstående, så ring eller skriv meget gerne til konsulent Morten Larsen på 30922160 eller mol@ungdomsringen.dk