2. maj 2016

Spørgeskemaundersøgelse om KODA og TV/Streaming

Ungdomsringen arbejder hele tiden på at varetage vores medlemmers interesser bedst muligt. I øjeblikket har vi fokus på at optimere vores KODA-aftale og få klarhed om reglerne for visning af TV (streaming m.m.) i vores medlemsklubber.

Derfor har vi, i samarbejde med KODA, besluttet at præcisere vores indbyrdes aftale om musikafspilning ude i medlemsklubberne. KODA aftalen er et rigtig vigtig gode, til gavn for mange af vores medlemmer.


Formålet med denne undersøgelse er at finde ud af, hvor meget I reelt afspiller musik og få sat fokus på fremtidens muligheder for at afspille musik i klubber, ungdomsskoler, ungemiljøer m.m.

Samtidig vil vi også gerne undersøge Jeres behov for at vise TV/Streaming.

Med denne undersøgelse håber vi, at vi kan sikre en endnu bedre og mere præcis aftale med KODA.

 

Undersøgelsen er selvfølgelig helt anonym.


Vi er godt klar over, at det er en udfordring for Jer at finde ud af hvilke online-tjenester man må/kan benytte, både i forhold til musik og i forhold til TV/Streaming. Flere af tjenesterne er jo 'personlige', hvilket betyder, at det kun er den enkelte person der må bruge sit log-in.

Ungdomsringen vil, hvis der viser sig at være et behov, gerne arbejde på at synliggøre alle muligheder og eventuelt også arbejde for en fælles aftale, der hvor det kan lade sig gøre.


Vi håber meget, at I vil tage Jer tid til at deltage i denne undersøgelse.


Undersøgelsen finder I her: https://www.relationwise.com/survey.aspx?ID=f907fd45ab64e6e3cdda5c9ec3ca4706


Har I spørgsmål til skemaet eller andet vedrørende KODA og TV/streaming er I meget velkomne til at ringe til konsulent Morten Larsen på tlf. 30 92 21 60 eller sende en e-mail til mol@ungdomsringen.dk