2. maj 2016

Så er det NU - tilmelding til Musikstarter

Musikstarter Camps er for ALLE musikinteresserde unge i alderen 13 - 18 år. På Musikstarter Camp er der tid og plads til at hygge sig i et godt socialt fællesskab samtidig med man kan fordybe sig i musikken. Der er kompetent undervisning fra gode musikpædagoger samt koncerter, clinics og besøg fra professionelle i den danske musikbranche. Man flytter ind på campen hele ugen og sover, spiser, griner, øver musik og har det sjovt sammen.

Så er tilmeldingen åben til Musikstarter Camps 2016! Musikstarter foregår i skolernes efterårsferie fra mandag d. 17. oktober til fredag d. 21. oktober! Vi glæder os til at se dig til Musikstarter Camps 2016! 
Når du har udfyldt tilmeldingsformularen sender vi dig et brev med regning på 500 kr. for deltagelse (alt er inkluderet i de 500 kr.). Du er første endeligt tilmeldt, når vi har modtaget betalingen.

Et par uger inden campen skydes igang modtager du et velkomstbrev med al info om praktik, plan for ugen mm.

Husk at du som udgangspunkt skal have dit eget instrument med, samt ledninger, forstærkere etc. (Skriv navn på så det ikke bliver væk). Er I et helt band der tager afsted, skal I have alle Jeres instrumenter med.

Er du i tvivl om noget vedrørende Musikstarter kan du altid finde mere info på vores hjemmeside: www.musikstarter.dk Her kan du også finde navn og mail-adresse på camplederen fra den camp du gerne vil deltage på og sende vedkommende et spørgsmål direkte. 

Hver Musikstarter Camp afvikles af en arbejdsgruppe bestående af professionelle klub- og ungdomsskolepædagoger. Hver Musikstarter Camp råder over gode øvelokaler, godt teknisk udstyr, god forplejning, gode toilet/bad faciliteter og egnede soveområder.

Det koster 500 kr. pr. person alt. inkl.

Du får:

  • Fuld forplejning
  • Overnatning
  • Koncerter
  • Undervisning

Du kan tilmelde dig her