21. jan 2016

Nyt på Ungdomsringens Musikfestival 2016

I år byder festivalen på flere spændende nye tiltag.

I år er der flere nye tiltag på festivalen.

Lørdag morgen fra 10.30 til 11.30 er der morgen-chill på festivalen, som vil indeholde et akustisk live set i forhallen kl. 10.30-11.00, og fra 11.00-11.30 gæster Mellerup Efterskole festivalen med et stomp og kor set i foyeren ved åben scene. Under hele morgen chill eventen er der uddeling af flødekarameller.

Et andet tiltag er, at der under festivalen vil pop up dance shows forskellige steder i Aalborg Kongres & Kultur Center.

Og som et tredje tiltag har vi i år fået samlet alle de overnattende på en skole, Filstedvejens Skole. Det gør at vi i år har lavet en jam scene på skolen, som de unge kan hænge ud ved eller give et nummer på, måske i samspil med andre unge fra andre klubber eller Ungdomsskoler.

Fredag aften koncerten er rykket frem til kl. 23.30 – 00.30. Her spiller Holmen Hustlers og Shred et super svedigt kombi set og koncerten lørdag aften vil være et band der er sammensat til lejligheden fra Aalborg. Det bliver en super fed og crazy oplevelse. 

Ligeledes er Unplugged scenen flyttet til scene 6. Vi glæder os meget til at byde Unplugged kunsterne velkommen på en ny og spændende scene. Og vi vil gerne bruge lejligheden til at opfordre alle til at blive på festivalen og bakke op om ikke kun sine egne deltagere, men også alle de andre unge der deltager på festivalen. Der er nu engang sjoveste at spille musik, når der står nogle og ser og lytter på en.

På balkonen hvor Unplugged scenen har ligget, er der i år blevet lavet et lounge område, som man kan trække sig tilbage til, hvis man har brug for lidt ro til sine øre, og tid til at forarbejde alle de nye og spændende sanseindtryk.

Er der spørgsmål til ovenstående, eller generelt til Ungdomsringens Musikfestival 2016, så tjek folderen på www.ungdomsringen.dk. Hjælper det ikke, så ring til Søren Elmkær på tlf. 70 27 00 50/30 92 21 67 – eller send en mail til sel@ungdomsringen.dk - som så vil forsøge at svare efter bedste evne.

 

MUSIKFESTIVALGRUPPEN