24. maj 2015

Ungdomsringens anbefalinger til arrangementer på Folkemødet

Skal din klub eller ungdomsskole til dette års Folkemøde, så se her en liste over interessante arrangementer.

Ungdomsringen deltager igen i år med en delegation på Folkemødet, der afholdes på Bornholm den 11.-14. juni. 
 
Ungdomsringen har tre arrangementer på Folkemødet. Torsdag har vi en debat om unge og demokrati i samarbejde med Ungdomsskoleforeningen. Fredag har vi vores traditionsrige fight på ord i bokseringen. I år er temaet: For vs. imod en sænkelse af den kriminelle lavalder. Lørdag eftermiddag slutter vi med en snak om fremtidens fritids- og ungdomsklubber. 
 
Du kan læse mere om de tre arrangementer i Folkemødets program ved at følge links her under.  
 
Vi har sammensat et lille skriv om Folkemødets historie, konceptet og Folkemødet i tal og billeder.
Du kan hente dokumentet her
 
Uoverskueligt program
Folkemødet har siden starten i 2011 vokset sig stort. I år afholder 732 arrangører over 2.600 arrangementer. Alle arrangementer skal være åbne for alle og der skal være gratis adgang. Dermed er der rig mulighed for at gå rundt mellem de mere end 200 stande og mødetelte, og suge til sig af spændende debatter, oplæg og samtaler. Det kan dog være svært at overskue det store program, og det tager rigtig lang tid at se hele programmet igennem for at finde lige netop det arrangement, der er det mest spændende. Derfor har vi i Ungdomsringen kigget alle arrangementerne igennem og sammensat en liste på 237 arrangementer, som kan være relevante at kigge forbi for alle os der har interesse for større børn, unge og demokrati. Med denne liste håber vi at programmet bliver lidt mere overskueligt, og at det kan hjælpe dig til at få lidt mere ud af Folkemødet
 
 
Programmet for hele Folkemødet kan findes på Folkemødets hjemmeside. Her kan man se flere detaljer om alle arrangementerne, lave sit eget program og fra slutningen af maj downloade Folkemødets app. Find programmet ved at klikke her.
 
Kort over Folkemødet 

For at gøre det lettere at finde rundt på Folkemødet kan du her hente kort over området

 
 
 
 
Har du spørgsmål om Folkemødet, så er du velkommen til at kontakte os.
Vi ses til Danmarks politiskefestival - Folkemødet!


Redaktører

Martin Schouw

Martin Schouw