18. maj 2018

Simon Kollerup takker af efter 4 gode år som formand

 

Ungdomsringens formand Simon Kollerup har for nyligt meddelt Ungdomsringens Landsråd og sekretariat, at han stopper som formand for Ungdomsringen til vores ordinære kongres i november.

Simon Kollerup har været formand for Ungdomsringen siden november 2014.
I den periode har han stået i spidsen for at udvikle Ungdomsringen og skabe en organisation der i endnu større omfang bidrager til at styrke fritids- og ungdomsarbejdet i Danmark til glæde for tusindvis af børn og unge i landets klubber og ungdomsskoler.

Simon Kollerup nævner selv Ungdomsringens Akademi, lederudvikling, projektet KLUB2020 ”Fremtidens klubtilbud”, de mange aktiviteter i Ungdomsringen og ikke mindst samarbejdet med interessenter på børne- og ungeområdet, som indsatser der har været til glæde og gavn for det gode unge liv.
 
”Det har været en fornøjelse at stå i spidsen for en organisation, der er båret af så stor dedikation, engagement og samtidig strategisk sans og fokus. Derfor er det selvfølgelig også med en vis klump i halsen, at jeg har orienteret Ungdomsringen om, at jeg til kongressen i november i år stopper som formand for Ungdomsringen” udtaler Simon Kollerup.

”Arbejdet som formand for Ungdomsringen har fyldt mig med stor glæde, fantastiske relationer til nogle af de dygtigste medarbejdere og politisk valgte, som udgør Ungdomsringen, og samtidig med den dybtfølte stolthed over at være med til at gøre en mærkbar forskel for Danmarks børn og unge. Ungdomsringen er bare noget helt særligt på denne arena.”

Ungdomsringen vil nu bruge den næste stykke tid på at finde den helt rigtige profil til formandsposten. Simon Kollerup fortsætter med arbejdet som formand helt frem til kongressen i november.


Redaktører

Konstitueret sekretariatchef Charlotte Risum Jensen

Konstitueret sekretariatchef Charlotte Risum Jensen