9. sep 2020

Ny Sekretariatschef fundet!

Ungdomsringen byder velkommen til ny chef for Ungdomsringens sekretariatet.

Birthe Navntoft Asmussen tiltræder d. 1. oktober 2020 som sekretariatschef.

Tag godt imod Birthe Navntoft Asmussen, som i næste måned sætter sig i chefstolen på Ungdomsringens sekretariat i Odense. Birthe indtræder i den daglige ledelse sammen med foreningens formand, Bjørn Brandenborg (S) og de to næstformænd Lars Holme og Henrik Hald Krog.

Birthe skal, udover den daglige drift af sekretariatet, i samarbejde med daglig ledelse, landsrådet og Ungdomsringens sekretariat, fortsat skabe øget politisk fokus på klubber og ungdomsskoler og deres virke som afgørende faktor i børn og unges liv. Som en vigtig del heraf er det Birthes opgave sammen med DL og sekretariatet, at sikre Ungdomsringens medlemmer mest mulig værdi af deres medlemskab.

Birthe kommer med stor erfaring fra en stilling som afdelingschef i Region Syddanmark og chefkonsulent på det tværsektorielle samarbejde ”Røgfri Ungdomsuddannelser”.

Birthe beskrives som værende en faglig og strategisk stærk leder med stor erfaring i personaleledelse, projekt- og procesledelse samt en stærk kommunikator.

Vi glæder os til at byde Birthe velkommen og hun glæder sig til at møde alle jer medlemmer, frivillige og samarbejdspartnere.

 


Redaktører

Lars Bugge

Lars Bugge