Coaching for ledere i klub og ungdomsskole

Som et nyt tilbud udbyder Ungdomsringen nu ledelsescoaching. Coaching kan hjælpe dig til at udvikle din ledelse, og i høj grad også dig selv. Coaching er en samtaleform, hvor coachen hjælper en eller flere personer med, at sætte og nå mål, skabe klarhed over en problemstilling, og i det hele taget hjælpe med at skabe forandringer. Coachen benytter sig af en avanceret spørgeteknik og værktøjer, som sætter dig og dine udfordringer i centrum. Som leder bringer du konstant dig selv i spil, og det er derfor nødvendigt, at være opmærksom på dine egne personlige træk og eventuelle blinde vinkler. Coaching kan hjælpe dig med at skabe mangfoldige perspektiver på situationer, hvor du kan have svært ved at bevare overblikket, men coaching kan også bruges til at holde din ledelse skarp i en travl hverdag. 

Vi har lavet en aftale med en coach, som har masser af ledelseserfaring inden for netop det fritidspædagogiske område. Det betyder, at han er klædt på til at coache netop dig, der er leder inden for fritids- og ungdomspædagogik. Jesper Aamand har arbejdet med ledelse i Klubberne i Tårnby Kommune, både på mellemleder og distriktsniveau. Jesper er uddannet pædagog og coach, samt har en diplom i ledelse.

Vi kører et opstartstilbud, for at se om ledelsescoaching giver mening for dig. Opstartstilbuddet er på Sjælland, og vores medlemmer på Sjælland har derfor muligheden for, at snuse til ledelsescoaching i Ungdomsringen, til en særlig fordelagtig pris. 
Du får 2 gange coaching af 1-1,5 times varighed pr. gang og er til slut med til at evaluere forløbet ved at svare på et spørgeskema, som Ungdomsringen sender til dig. 
Du får her en unik mulighed for, at udvikle dig selv og din ledelse med ledelsescoaching.


Opstartstilbuddet kører fra april 2020 til og med juni 2020, og dine sessions vil altså ligge inden for denne tidsramme. Coachen kommer til dig, så du skal altså bare afsætte tid i din kalender.

Prisen for opstartsforløbet er: kr. 2.200,- (prisen dækker 2 sessions inkl. kørsel).

Medlemmer uden for Sjælland er også velkomne til at benytte Ungdomsringens tilknyttede coach. Er du interesseret kontakt da Jesper Aamand på tlf. 22 99 49 86.
 

Vil du vide mere - kontakt da Jesper Aamand på telefon: 22 99 49 86 eller mail: jaa@raeda.dk. Se eventuelt Jesper Aamands hjemmeside: www.raeda.dk

Du er også velkommen til at kontakte udviklingskonsulent Christoffer Schultz på telefon: 30 92 21 62 eller mail: chs@ungdomsringen.dk.

Tilmeld dig her: https://www.ungdomsringen.dk/Default.aspx?ID=4549&Purge=True