Vild Mad


12. maj 2020 / 09:00 - 13:00
Skibhusgården Natur- og Friluftscenter, Skibhusvej 388, 5000 Odense C (Syddanmark)

Formål
Kursets formål er at introducere den spiselige natur, samt give inspiration til at sanke og anvende vilde planter i madlavning.

Indhold

  • Introduktion til sankning i naturen - hvor, hvordan og hvor meget.
  • Kort sanketur – vi kører i egne biler til et naturområde tæt på.
  • Smagsprøver laves på Skibhusgården i mindre grupper – opskrifter opfindes eller afprøves.
  • Fælles Vild Mad smagsbuffet.

Målgruppe
Lærere, pædagoger og andre, som ønsker inspiration til at anvende den vilde natur i madlavningen.

Underviser
Rikke Kaas Molin, naturvejleder og VILD MAD formidler ved Skibhusgården / UngOdense, Odense Kommune.

Kursussted:
SKIBHUSGÅRDEN
Natur- og Friluftscenter
Skibhusvej 388

Deltagerantal:
5-15

Kursusdato:
12. maj, 2020. Kl. 9-13

Tilmeldingsfrist:
21. April 2020.

Forplejning:
ja – kaffe/te og fælles smagsprøvebuffet.

Pris:
380,00 Kr.

Tilmeld dig nu Vild Mad

Hjælp til tilmelding?
Charlotte Risum Jensen
Charlotte Risum Jensen
Sekretariatsmedarbejder
Aktiviteter, festivals, kurser i regionerne, medlemsregistrering og feriekolonien Stenbjerg
30922161/70270050
crj@ungdomsringen.dk