Ungdomsringens Musikfestival 2021 (AFLYST)


16. jan 2021 / 10:00 - 23:30
Klubber og ungdomsskoler i DK

Kære deltagere til UMF 2021. 
 
Vi har i styregruppen arbejdet intenst på at omstille UMF til en virtuel festival. Der har været meget at se til. Nye partnerskabsaftaler har skulle indgås, nye leverandører findes og en hel masse virtuel logistik har skulle gå op i en højere enhed.
 
Det synes vi, at vi er lykkedes med, og vi føler os overbevist om, at skulle der igen blive brug for at afvikle en virtuel udgave af festivalen indenfor den nærmeste årrække, er vi godt rustet til det.
 
Men -  og ja, i denne tid syntes der altid at være et men!
 
Den delvise nedlukning af 69 kommuner på landsplan, har fået flere af jer til at kaste håndklædet i ringen. Jeres unge kan ikke komme i øvelokalet, I skal tage jer af de sårbare unge, der fortsat møder fysisk i klubben, og I har begrænsede muligheder for at planlægge afholdelsen af jeres lokale koncert.
 
Vi, i arbejdsgruppen, har også været ramt af nedlukningen og haft svært med at komme videre med vores projektplan. Oven i hatten står vi i disse dage til at skulle betale for nogle af de store poster på UMFs budget, og med den usikkerked der ligger i, at ingen af os ved, hvornår samfundet lukker op igen, finder vi det ikke forsvarligt at afholde disse udgifter.
 
Det er derfor med tungt hjerte, at vi ikke ser nogen anden udvej end at aflyse Ungdomsringens Musikfestival 2021.
 
Festivalen har aldrig været aflyst i dens næsten 40 år lange historie, og vi er ligesom jer utrolig kede af, at det skulle komme så vidt.
 
Men Ungdomsringens Musikfestival er de unges festival. Vel at mærke ALLE unges festival, uanfægtet hvilken kommune de måtte bo i, derfor mener vi også, at det er rettidig omhu at aflyse, når der ikke er lige deltagelsesmulighed for alle.
 
Vi håber, at I vil bakke ekstra meget op om festivalen i 2022.
Vi ser i hvert fald forsat frem til samarbejdet, og I er selvfølgelig velkommen til at kontakte mig vedr. beslutningen.
 
På vegne af festivalens styregruppe,
 
Søren Elmkær
Konsulent

 

 

 


Vil du vide mere?
Søren Elmkær
Søren Elmkær
Konsulent aktiviteter
Region Nordjylland og Sjælland
30 92 21 67
sel@ungdomsringen.dk
Hjælp til tilmelding?
Charlotte Risum Jensen
Charlotte Risum Jensen
Sekretær
Aktiviteter, festivals, kurser i regionerne, medlemsregistrering m.m.
70270050
crj@ungdomsringen.dk