Ungdomsringens Musikfestival 2020


17. jan 2020 til 18. jan 2020 / 19:00 - 23:59
Nordkraft Kjellerups Torv 9000 Aalborg

Ungdomsringens Musikfestival 2020

Se spilleprogram ved at klikke her
 

Kom med til Ungdomsringens Musikfestival i nye rammer.

Ungdomsringens Musikfestival flyttede forrige år i nye seje og inspirerende rammer i Nordkraft i Aalborg. Det var en stor succes, Ungdomsringens Musikfestival afholdes derfor også igen Nordkraft i 2020. Der vil være fuld kog på ungdomsfestival-stemningen og der vil som altid være en lang række bands fra hele landet som stiller op og fyrer den af. Ungdomsringens Musikfestival er DKs største festival for fritids- ungdomsklub og ungdomsskolebands.

Under festivalen er der masser af indslag, workshops, infoboder og meget mere i Kedelhallen.

Ungdomsringens Musikfestival bliver vanen tro afholdt i den tredje weekend i januar, 17. – 18. januar 2020.

Formålet med Ungdomsringens Musikfestival er at give deltagere mulighed for at tage på en sjov og oplevelsesrig weekendtur til Aalborg med musikken i centrum. Og alle er velkomne! Vi håber at I fylder bussen og tager hele klubben eller ungdomsskoleholdet med til Aalborg. Der er gratis entre for alle.

Program

Fredag d. 17. januar: Festivalåbning kl. 19 på scene Skråen. Herefter musik på alle scener til kl. 24.00

Lørdag d. 18. januar. Musik på alle scener fra kl. 11 til 24.00.

Tilmelding til årets festival er åben! Spilletider sælges efter først-til-mølle-princippet - 5 bands pr. klub. Ved ledige tider kan flere komme med eller dele deres spilletid mellem 2 bands.

Sceneinfo:

Alle scener er professionelt udstyret og bemandet af professionelle lyd- og lys folk. Vi gør alt, hvad vi kan for at give deltagere den bedste, sjoveste og tryggeste oplevelse med at spille på festivalen. Vi håber, I vil gøre jer umage og fyre den max af, når scenen er jeres!

Royal Stage
Royal Stage er STOR! Her har vi en gigantiske scene, lydanlæg og lys! Publikumskapaciteten er 1300! Tør i stiller Jer på denne majestætiske scene!!

Skråen
Skråen er en fantastisk lækker klubscene. Der er tale om et stort og lækkert spillesteds-lokale med plads til ca. 500 publikummer!

Scene Joule
Scene Joule er en til lejligheden opbygget scene i et af Teater Nordkrafts lækre teatersale. Scene, lyd og lys er helt i top. Der er plads til ca. 150 publikummer ved Scene Joule.

Scene Watt
Scene Watt er også bygget til lejligheden i et af Teater Nordkrafts lækre sale. Der er plads til ca. 150 publikummer ved Scene Watt.

Baghuset

Scene Baghuset ligger i hyggelige og stemningsfulde lokaler, som til daglig er en del af kultur og musikmiljøet i Aalborg. Her spiller alle unplugged-artister. Der er plads til ca. 60 publikummer ved scene Baghuset.

Kulkælderscenen
Kulkælderscenen ligger i kælderen. Det er en mega sej scene, som passer perfekt til Hip Hop, elektronisk musik, rap mv. Kælderscenen huser alle elektroniske acts! Publikumskapaciteten er ca. 150.

NB: Alle acts skal gerne optræde minimum 20 minutter for at vi ikke får for store "huller" i programmet.

Tilmelding her: 

Musikfestival - Bandtilmelding - 2020

Musikfestival - Bandtilmelding Rap n Roll/DJ/Electronica scenen - 2020 (Kælderscenen)

Musikfestival - Bandtilmelding unplugged scene - 2020 Caféscenen

Musikfestival - Overnatning 2020

Tilmeldingsfrist er fredag d. 8. november 2019

Priser:

Bands med spilletid på Royal Stage, Skråen, Scene Joule, Scene Ohm: 350 kr.

Artister og acts med spilletid på Cafe Kul - Cafescenen (unplugged performance) eller i Kælderscenen (elektronisk musik, rap mv.): 175 kr.

Forplejning:

Det er stadig mulighed for at købe mad i Nordkraft uden forudbestilling.

Overnatning:
Som i de seneste år tilbyder Ungdomsringens Musikfestival overnatning til alle for en meget rimelig pris. Overnatning tilbydes både til bands - men også til alle øvrige unge, som sammen med klubben/ungdomsskolen er taget på tur for at opleve Ungdomsringens Musikfestival. Overnatning foregår på Filstedvejens Skole, som ligger godt 2,5 km fra Nordkraft. Overnatning inklusive morgenmad koster 60 kr. pr. nat.

SIDSTE FRIST FOR TILMELDING TIL OVERNATNING ER FREDAG DEN 10. JANUAR 2020.

Ungeindslag / ungeevents / ungestande:
Ønsker jeres unge at bidrage til festivalen med en aktivitet/performance/stand eller noget helt tredje vil vi meget gerne høre om det. Kontakt gerne konsulent Søren Elmkær fra Ungdomsringen på tlf. 30922167 eller mail sel@ungdomsringen.dk.

Vagter:
Deltagende klubber og ungdomsskoler skal bidrage med en to-timers vagt pr. tilmeldt band.

Parkering:
Et antal busser kan parkere på Teglgårds plads lige foran Nordkraft, dog ikke længere end 2 timer. Parkeringstilladelse fås ved henvendelse ved Festival-Check-in skranken i Nordkraft. Er alle pladser taget henviser vi til øvrige offentlige parkeringspladser.

Nordkraft:
Ønsker I at se lidt nærmere på Nordkraft og få et indtryk af festivalens ramme, kan I finde info her: http://nordkraft.dk/forside.aspx

Billeder og video fra de seneste års festival findes på facebook.com/musikfestival.

Musikfestivalen er et alkohol-, stof- og røgfrit arrangement.

Har I spørgsmål, så kontakt konsulent Søren Elmkær på sel@ungdomsringen.dk.

 


Vil du vide mere?
Søren Elmkær
Søren Elmkær
Konsulent aktiviteter
Region Nordjylland og Sjælland
30 92 21 67
sel@ungdomsringen.dk
Hjælp til tilmelding?
Charlotte Risum Jensen
Charlotte Risum Jensen
Sekretariatsmedarbejder
Aktiviteter, festivals, kurser i regionerne, medlemsregistrering og feriekolonien Stenbjerg
70270050
crj@ungdomsringen.dk