Track 9


13. apr 2019
Ungnorddjurs´ lokaler: Åboulevarden 62, 8500 Grenå (Midtjylland)

Track er et UngNorddjurs projekt, der blev søsat i år 2011 ud fra en vision om at unge skal have gode muligheder for at skabe noget for andre unge. 

Produktet er en årlig endagsfestival for unge i alderen 13 – 18 år. Festivalen afvikles i UngNorddjurs´ lokaler i Grenaa og ligger fast den første lørdag i skolernes påskeferie. I år lørdag d. 13. april.

Festivalen starter kl. 14:00 og i den første del, frem til kl. 18:00, åbnes der op for aktiviteter og workshops, fordelt rundt på matriklen. De unge kan f.eks. prøve sig selv af som DJ, danser, tegner, elektronisk musiker i de forskellige workshops. Er man ikke lige til det, kan man underholde sig med lasergame, photobooth, bumper balls, hoppepude, zumo-battle eller tage turen i kælderen til ”gys i kælderen” (for de der tørJ). Ovenstående var indholdet ved Track 8 og aktiviteter og workshops varierer fra år til år. Samtidig er der gang i tre scener, hvor ungdomsacts fra forskellige dele af Danmark kommer op optræder med musik eller dans. 

Fra kl. 18:00 opdeles festivalen aldersmæssigt, så der er et aftenprogram for Track Junior (4. – 6. klasse), mens der er et aftenprogram for Track (7. – 10. klasse.).

Planlægningen af festivalen starter hvert år i august måned, hvor tre trackhold kører parallelt med hver deres ansvarsområder. Det første hold består af frivillige unge fra klubberne i UngNorddjurs, der primært er ansvarlige for aktiviteterne om aftenen og artistbookingerne. Det andet hold, et valgfagshold på Kattegatskolen i Grenaa, er ansvarlige for aktiviteterne om eftermiddagen, mens det tredje hold, et hold fra juniorklubberne i UngNorddjurs, er ansvarlige for juniordelen af festivalen.

Det er muligt at komme til Track, som ungdomsklub eller skole. Samtidig er det også muligt som act at optræde på en af scenerne ved Track. Tilmelding til Track – både som ungdomsskole, skole eller som optrædende – foregår via linket her:

https://www.ungnorddjurs.dk/track/

Hjertet i projektet er ungeinvolvering og projektet er støttet med 50.000 kr. fra Ungdomsringens Region Midtjylland.

Og har I spørgsmål kan de stilles til 
Kristian Kjerri Thomsen, UngNorddjurs,Mail: track@ungnorddjurs.dk, Tlf.: 23227378


Vil du vide mere?
Titte B. Randvig
Titte B. Randvig
Udviklingskonsulent
Kursusudvikling, Region Midt
3092 2168
tir@ungdomsringen.dk