Track 9


13. apr 2019
Ungnorddjurs´ lokaler: Åboulevarden 62, 8500 Grenå (Midtjylland)

Track er et UngNorddjurs projekt, der blev søsat i år 2011 ud fra en vision om at unge skal have gode muligheder for at skabe noget for andre unge. 

Produktet er en årlig endagsfestival for unge i alderen 13 – 18 år fra hele Danmark. Festivalen afvikles i UngNorddjurs´ lokaler i Grenaa og ligger fast den første lørdag i skolernes påskeferie. I 2019 afvikles Trac 9 lørdag d. 13. april.

Festivalen starter kl. 14:00 og i den første del, frem til kl. 18:00, åbnes der op for aktiviteter og workshops, fordelt rundt på matriklen. De unge kan f.eks. prøve sig selv af som DJ, danser, tegner, elektronisk musiker i de forskellige workshops. Er man ikke lige til det, kan man underholde sig med lasergame, photobooth, bumper balls, hoppepude, zumo-battle eller tage turen i kælderen til ”gys i kælderen”.

Ovenstående var indholdet ved Track 8 og aktiviteter og workshops varierer fra år til år. Samtidig er der gang i tre scener, hvor ungdoms acts fra forskellige dele af Danmark kommer op optræder med musik eller dans. 

Fra kl. 18:00 opdeles festivalen aldersmæssigt, så der er et aftenprogram for Track Junior (4. – 6. klasse), mens der er et aftenprogram for Track (7. – 10. klasse.).

Planlægningen af festivalen starter hvert år i august måned, hvor fire trackhold kører parallelt med hver deres ansvarsområder. Det første hold består af frivillige unge fra klubberne i UngNorddjurs, der primært er ansvarlige for aktiviteterne om aftenen og artistbookingerne. Desuden har vi to valghold, ét hold på Kattegatskolen i Grenaa og et andet på Vestre Skole i Grenaa, der er ansvarlige for aktiviteterne om eftermiddagen, mens det tredje hold, et hold fra juniorklubberne i UngNorddjurs, er ansvarlige for juniordelen af festivalen.

Hjertet i projektet er ungeinvolvering og projektet er støttet med 50.000 kr. fra Ungdomsringens Region Midtjylland.

Tilmelding mm kan ske her: https://www.ungnorddjurs.dk/track/

Og har I spørgsmål kan de stilles til 
Kristian Kjerri Thomsen, UngNorddjurs,Mail: track@ungnorddjurs.dk, Tlf.: 23227378


Vil du vide mere?
Titte B. Randvig
Titte B. Randvig
Udviklingsonsulent
Kursusudvikling, Region Midt
3092 2168
tir@ungdomsringen.dk