Track 10


4. apr 2020 til 5. apr 2020 / 14:00 - 00:30
UngNorddjurs, Åboulevarden 62, 8500 Greenaa (Midtjylland)

Track er et UngNorddjurs projekt, der blev søsat i år 2011 ud fra en vision om at unge skal have gode muligheder for at skabe noget for andre unge. Produktet er en årlig endagsfestival for unge i alderen 13 – 18 år. Festivalen afvikles i UngNorddjurs´ lokaler i Grenaa og ligger fast den første lørdag i skolernes påskeferie.

Track 10 afvikles lørdag d. 4. april 2020 kl. 14:00 – 00:30 hos UngNorddjurs i Greenaa

Festivalen starter kl. 14:00 og i den første del, frem til kl. 18:00, åbnes der op for aktiviteter og workshops, fordelt rundt på matriklen. De unge kan f.eks. prøve sig selv af som DJ, danser, tegner, elektronisk musiker i de forskellige workshops. Er man ikke lige til det, kan man underholde sig med lasergame, photobooth, bumper balls, hoppepude, zumo-battle eller tage turen i kælderen til ”gys i kælderen” (for de der tør). Ovenstående var indholdet ved Track 9 og aktiviteter og workshops varierer fra år til år. Samtidig er der gang i flere scener, hvor ungdomsacts fra forskellige dele af Danmark kommer op optræder med musik eller dans.

Fra kl. 18:00 opdeles festivalen aldersmæssigt, så der er et aftenprogram for Track Junior (4. – 6. klasse), mens der er et aftenprogram for Track (7. – 10. klasse.).

Planlægningen af festivalen starter hvert år i august måned, hvor tre trackhold kører parallelt med hver deres ansvarsområder. Det første hold består af frivillige unge fra klubberne i UngNorddjurs, der primært er ansvarlige for aktiviteterne om aftenen og artistbookingerne. Det andet hold, et valgfagshold på Kattegatskolen i Grenaa, er ansvarlige for aktiviteterne om eftermiddagen, mens det tredje hold, et hold fra juniorklubberne i UngNorddjurs, er ansvarlige for juniordelen af festivalen.

Der kan læses mere om Track på nedenstående link og det er også her tilmelding for klubber og optrædende foregår:

https://www.ungnorddjurs.dk/track/

Det er samtidig muligt at følge Track på vores Facebookside, hvor der løbende offentliggøres nyheder og foregår forskellige konkurrencer:

https://www.facebook.com/Track.UngNorddjurs/


TILMELDING:

Klubtilmelding: https://www.ungnorddjurs.dk/track/track-tilmelding-klub-og-skole/

Tilmelding optrædende: https://www.ungnorddjurs.dk/track/track-tilmelding-optraedende/

 

Vi glæder os meget til at se jer til et brag af et jubilæum!


Hent plakaten til Track 10 ved at klikke her!


Vil du vide mere?
Martin Schouw
Martin Schouw
E-sport konsulent
Region Midtjylland & Syddanmark
30 92 21 64
mvs@ungdomsringen.dk