Gelleraps

Ungdomsringen, Ung I Aarhus, Gøglerskolen, Street Art Academy, Rap akademiet, Aarhus Parkour, Aarhus skate scene, Institut for (x), ReUse, BeThereForEachother, Aktive Unge, SkateMusicPark, Unge For Unge, DGI Underground og Viva los pedallos er glade for at kunne præsentere Gelleraps i slutningen af maj.

Gelleraps er et mangfoldigt kulturarrangement med rødder i street og hip hop kulturen. Arrangementet har til formål at samle unge på tværs af tilhørsforhold og bygrænser, involvere dem i projektet og tildele dem ansvar for hver deres del af arrangementet, så det bliver ét stort kulturelt sammenskudsgilde.

Arrangementet er et møde mellem kommende talenter og professionelle aktører, og derfor vægtes bredden af aktiviteter højt indenfor street-paletten. Aktiviteterne skal rumme shows og workshops indenfor bl.a. streetsoccer, streetbasket, parkour, slackline, streethåndbold, graffiti, street surfing, skate, streetdance/hip hop, og de unge varetager desuden funktioner i catering, backstage, ungeredaktion etc.