#STAYHOMELAN


15. maj 2021 til 16. maj 2021 / 10:00 - 20:00
Online

#STAYHOMELAN - Lørdag d. 15. - Søndag d. 16. maj
 

https://lan.esportligaen.dk/
 

Tilbage i slutningen af Sæson 3 kom Corona til Danmark, og landet blev lukket ned. På daværende tidspunkt var vi i gang med at planlægge vores mesterskaber, som skulle have været bygget op omkring et stort fysisk LAN, med en masse fede turneringer og gode oplevelser.

 

Dette blev som bekendt ikke til noget. Vi måtte sadle om og afvikle mesterskaberne online. Dette blev til 3 dage med en masse kampe på Twitch, gode ekspert snakke i studiet og et kæmpe STAYHOME LAN – vores online lan, som var enormt populært med over 500 deltagere. I Sæson 4 vil modellen være noget lignende.
 

VI ER ONLINE IGEN I ÅR

Både LM og DM vil begge blive afviklet online igen i år – dog med den forskel, at de to arrangementer vil strække sig over to weekender. Det betyder endnu flere dage med fede kampe og esport!
 

LIGA-MESTERKSKABERNE

Liga-mesterskaberne i alle vores ligaer afvikles lørdag og søndag d. 15-16. maj, hvor også STAYHOME LAN løber af stablen. Vi planlægger et super fedt TV show med gæster, sjov og ballade, samt visning af alle finale kampene. Finalerne bliver streamet af vores dygtige castere, og du kan følge med på vores Twitch kanaler begge dage.

Det endelige program for ligamesterskaberne kommer meget snart, men som tommelfinger regel så afvikles gruppespillene lørdag og finalerne søndag.


TILMELD DIG DIREKTE TIL #STAYHOMELAN VED AT KLIKKE PÅ DEN TURNERING DU ØNSKER AT DELTAGE I HERUNDER:
Tilmeldingsfrist er onsdag d. 12.05 kl. 23.59!

CS:GO 5v5

CS:GO Wingman

League Of Legends

Fortnite (DUO)
 

Ønsker I at bidrage ekstra til eventet?

Under eventet vil Ungdomsringens E-Sport konsulent live-streame forskellige kampe og lave mindre konkurrencer med dem der skulle se med.
Vi vil i den forbindelse gerne invitere jer ind (gerne sammen med jeres medlemmer) for at drøfte hvilken effekt gaming og e-sport har haft for jeres klub/ungdomsskole og hvordan I evt. tilbyder gaming/e-sport hos jer m.m.

Skulle I have folk der brænder for at bidrage med det tekniske til et online event som dette (discord support, turnerings-administration m.m.), så kan vi altid bruge ekstra hænder til den opgave. Vi belønner med et tur ud at spise efter afholdt event (når det er muligt jævnfør Covid-19).


Så har I lyst til at bidrage med en god historie til eventet (man må også gerne lave en lille film med sig selv, hvis man ikke har lyst til at være med LIVE), eller med det tekniske, bedes I kontakte Martin Schouw på mvs@ungdomsringen.dk eller på telefon – 30 92 21 64.

 

Læs mere på: https://lan.esportligaen.dk/?fbclid=IwAR1WMOCSWZPm6wfr4eTGToPnqKXuzAAOxvIcaSxdfKrV7lSIp66g2u52fQU


Vil du vide mere?
Martin Schouw
Martin Schouw
E-sport konsulent
Region Midtjylland og Syddanmark
30 92 21 64
mvs@ungdomsringen.dk