Indefodbold - Aktiviteter

25. jan 2020

VM i Indefodbold 2019

Ungdomsringen Region Nordjylland og Gandrup Ungdomsklub indbyder herved til VM (Vendsyssel Mesterskaber) i Indefodbold. Tidspunkt: lørdag den 25....

Gandrup Hallen, Bredgade 3, 9362 Gandrup

Nordjylland
9. feb 2020

Sjællands Mesterskaberne i indefodbold.

Regionsmesterskab i indefodbold 2020            Kære medlem Ungdomsringen Region Sjælland indbyder hermed til Sjællandsmesterskab i...

Køge Hallerne, Ringvejen 4, 4600 Køge - ved siden af Køge Stadion

Se alle kurser, events og arrangementer her


Indefodbold

Ungdomsringen afholder i samarbejde med Regionalbestyrelserne indefodboldstævner i Lemvig, Køge og Gandrup.
 
JM i indefodbold
i Lemvig er et af Danmarks største Indefodboldstævner med ca. 2000 deltagere. Stævnet har været afholdt siden 1966 af Lemvig Ungdomsgård og er i dag et stævne man gerne drager til Lemvig efter. Stævnet sprænger år efter år rammen for antal deltagere. Det vidner om at JM er et arrangement der vokser i de respektive klubber. En indikator på, at inden for de rammer og vilkår klubberne har i dag, er der meget der kan lykkes. Der kræver personale som tænker ud af rammerne, JM er et godt bevis på at alle jer i klubberne gør en stor indsats for ovennævnte og er med til at gøre en forskel for rigtig mange unge. Stævnet, der kunne fejre sit 50 års jubilæum i år 2016, handler selvfølgelig først og fremmest om at finde frem til årets jyske mestre, men der er også plads til mange andre oplevelser for både børn, unge og voksne.
 
Lemvig Ungdomsgård har i mange år inddraget deres unge i det jyske mesterskab. Medarbejderne oplever med stor glæde, hvordan de unge vokser med det ansvar de får:
”Det at se, hvordan de unge byder sig til og er med til at løfte et ansvar - det er mere værd end noget andet for den enkelte medarbejder og Ungdomsgården”, udtaler Carsten Kristiansen, leder af Lemvig Ungdomsgård. "Vi skylder de unge en stor tak for deres vilje og evne til indgå i JM-teamet. Uden dem var det aldrig lykkedes."
Stor ros til Carsten Kristiansen og hans JM arbejdsgruppe fra Lemvig Ungdomsgård for det store og flotte stævne.
 
 
Sjællands Mesterskaberne i indefodbold
Strandgårdens SFO 1. og 2. i Køge afholder sammen med Ungdomsringen Region Sjælland, Sjællands Mesterskaberne i indefodbold. Mesterskaberne, som har været afholdt siden 1997, har 20 års jubilæum i 2017. Der deltager ca. 75 hold fra ca. 30 Sjællandske klubber og dermed ca. 400 spillere. Der er stor opbakning til stævnet, fra det medlevende publikum til de koncentrerede og glade unge, der dyster på banen om at vinde. På trods af intensiteten i kampene bliver stævnet afviklet på en god og fair måde. Stor ros til Brian Pedersen fra Strandgården og hans mandskab, der år efter år lægger et stort arbejde i at planlægge og afvikle et stævne i den størrelsesorden.
 
 
WM i Indefodbold
Gandrup Ungdomsklub afholder i samarbejde med Region Nordjylland WM i Indefodbold i Gandrup Hallerne. Mesterskaberne, som har været afholdt siden 1998, har 20 års jubilæum i 2018. I stævnet deltager der ca. 20 hold med ca. 130 spillere, 100 voksne og hele styrken fra Station 10 til at filme kampene, der sendes på lokal-tv og på You Tube. Stævnet er et lille og hyggeligt stævne, der foregår i trygge rammer. Stævnet varer en dag, og der er løbende spurtpræmier fra lokale sponsorer. Holdene kommer fra hele Danmark, her kan bl.a. nævnes: Køge, Silkeborg, Aalborg, Rebild, Vraa, Aarhus, Aalborg, Gandrup, Hals og Ulsted. Stor ros til Lars Axelsen for det flotte stævne og det store arbejde.