Sexualisterne

 
 
Undersøgelser viser, at unge i stadig højere grad efterspørger viden og dialog omkring seksualitet og følelser. Ungdomsringen har en mangeårig tradition for ung til ung-formidling på området og har i dag sexualist-grupper mange steder i landet.
 
 
Hvad er sexualisterne?
Sexualisterne er unge formidlere, som holder oplæg om seksualitet og debatterer seksualitet på godt og ondt i øjenhøjde med andre unge. Alle Sexualist-grupper har tilknyttet en kontaktperson, som følger de unge og giver dem sparring. Derudover afvikler Ungdomsringen løbende kurser for de unge Sexualister og deres kontaktpersoner. 
 
Sexualisterne blev dannet i 1989 og har gennem årene udviklet en metode til at åbne dialogen mellem unge. Sexualisterne har udviklet et koncept, hvor de tilbyder at snakke ung til yngre, hvor hovedvægten lægges på den spirende seksualitet, usikkerheden, mobningen og det at passe på sig selv. Sexualisterne er ikke lærere, men snakker i øjenhøjde med andre unge. Sexualisternes oplæg varer ca. 2 timer. Vi regner ikke med, at der er voksne til stede under oplægget, da det letter dialogformen.
 
Læs mere her