Rollespil - Nybyggerne


25. apr 2020 til 26. apr 2020 / 09:30 - 12:30
Efterskolen Epos, Færgevej 5, 6440 Augustenborg (Syddanmark)

 

Nybyggerne

Liverollespil på Efterskolen Epos d. 25.-26. april 2020

Kan du lide fantasy-rollespil der lægger vægt på karakterspil, drama og på at skabe en spændende fortælling sammen? Så overvej at tage med, når Sønderborgs Rollespilsklub (SLuRK) og Efterskolen Epos afholder rollespillet ‘Nybyggerne’!

Nybyggerne er et rollespil, som handler om intriger, politik og mødet med det ukendte – sat i en ‘light’ fantasyverden a la Game of Thrones eller Skammerens Datter.
 

I april 2020 er det tredje gang vi afholder spillet, og de to foregående events har været en stor succes med deltagere fra hele landet. -Se billeder fra de tidligere spilgange på spillets hjemmeside. https://efterskolen-epos.dk/nybyggerne/

 

Hvem er spillet for?

Spillet er for alle interesserede - individuelle spillere, grupper fra rollespilsforeninger og grupper fra ungdomsklubber.

Spillet henvender sig til rollespillere i alderen 8-20 år samt forældre, klubpædagoger og ældre NPC’ere.  Nybyggerne er et spil, som fokuserer på drama, karakterspil, politik og intriger. Vi ønsker at lave en setting, som har en vis realisme over sig, og derfor er det vigtigt at alle ældre spillere (fra 11 år og op) har sat sig ind i spillets univers, og valgt en af vores forskrevne roller (eller har fået en hjemmeskrevet rolle godkendt af Nybyggernes arrangører).

Hvis man er en yngre spiller (under 11 år), som har mere lyst til eventyr og kamp end drama og politik, så er spillet designet sådan, at du også kan vælge at fokusere på det (men man er stadig en del af et af spillets tre huse).

Spillet er low-fantasy.   

 

Teaser – spillets setting

“På en fjern ø i Stormhavet bor tre grupper af nybyggere, som er rejst dertil fra hvert deres hjemland. Livet som nybygger er usikkert og farligt: Hvis de tre grupper skal klare sig godt i den nye verden, er de nødt til at danne alliancer og skabe et samfund, som bygger bro over deres forskelligheder. Men hvilken religion og hvilken kultur skal dominere øen? Vil ægteskaber på tværs af kulturerne kunne binde øens folk sammen? Og vil det lykkes øens råd at vælge en leder, som kan mønstre respekt og opbakning fra alle øens folkeslag?”


Tid
Lørdag d. 25.04 kl. 9.30 - søndag d. 26.04 kl. 12.30. Hvis du kommer langvejs fra er du velkommen til at ankomme fredag aften fra kl. 19.30 og overnatte på Epos.

Yngre spillere (under 11 år) kan nøjes med at deltage om lørdagen i tidsrummet kl. 9.30-16.30. (Så behøver man ikke tænke i overnatning).
Ældre spillere kan overnatte i telt eller i Epos' teatersal.

Mere info: Læs mere om spillet på hjemmesiden: https://efterskolen-epos.dk/nybyggerne/

Pris og tilmelding:
Deltagelse koster 130 kr. som inkluderer kost og logi. For yngre spillere, som kun deltager lørdag kl. 9.30-16.30 er prisen 70 kr.
Tilmeldingen og reservation af roller finder sted via Epos’ hjemmeside https://efterskolen-epos.dk/tilmelding-til-nybyggerne, hvor tilmeldingen åbner i løbet af januar. Du kan allerede nu indikere din interesse for spillet via spillets facebookbegivenhed, hvor der også vil blive lagt løbende informationer op: 

https://www.facebook.com/events/515327179263462/


Husk at du først er tilmeldt, når du har tilmeldt dig via Epos' hjemmeside.

Der er begrænsede pladser til rollespillet!

 

Folder til arrangementet kan hentes ved at klikke her


Spørgsmål kan stilles til:

Mathias Granum, forstander@efterskolen-epos.dk

Tlf. 50 54 54 67

Vi glæder os til at se jer!


Vil du vide mere?
Martin Schouw
Martin Schouw
E-sport konsulent
Region Midtjylland & Syddanmark
30 92 21 64
mvs@ungdomsringen.dk