Robinson Challenge 2019


27. sep 2019 til 29. sep 2019 / 16:50 - 11:10
Perlen i Kattegat – Læsø

Robinson Challenge 2019

Læsø Ungdomsskole og Ungdomsringen Region Nordjylland vil gerne inviterer jer til Robinson Challenge 2019 – på perlen i Kattegat – Læsø, fra fredag den 27. september – søndag den 29. september 2019.

Robinson Challenge er for alle klubber og ungdomsskoler, der er medlem af Ungdomsringen. Arrangementet er for unge i alderen 13-18 år.

Robinson Challenge ryster de unge sammen. Nogle vil overskride grænser og/eller se sider af sig selv og hinanden, som de ikke vidste de havde.

Aktiviteterne skal laves som hold, og man kan ikke stemmes hjem eller ud, hverken som hold eller enkeltperson. Temaet er adventure games og sammenhold! Udfordringerne er lavet, så alle kan være med.

Kom og prøv bl.a.:

Ridning på islandske heste

Sansebaner

Saltsydning

Lerdue-skydning

Bygge tømmerflåder

Naturmad

Natløb (fredag/ lørdag)

Commando Crawl

Plus meget meget mere…

Robinson Challenge er en kæmpe stor oplevelse. En oplevelse der vil blive siddende i de unge i lang tid. På Robinson Challenge vil de unge blive udfordret fysisk og psykisk på en positiv og anerkende måde af nogle fantastisk dygtige og rummelige instruktører. Robinson Challenge er en modpol til den verden de unge lever I i dag. Til Robinson Challenge på Læsø bliver de trukket ud af deres vante rammer og kommer back to basic, de skal bruge deres krop og kreativitet.

Robinson Challenge er god til, at få de unge til at ændre værdier og handlemønstre. Man kan ikke undgå at blive i godt humør, dette gælder både ung som voksen. De unge vil få mulighed for at skabe nye netværk og få en masse nye venner.

 

Praktiske informationer:

Transport:
Vi anbefaler at I lader jeres biler stå i Frederikshavn, inden I hopper ombord på færgen til Læsø.

Afgang fra Frederikshavn fredag, kl. 16.50 – ankomst til Læsø, kl. 18.20.

Afgang Læsø søndag, kl. 9.40 – ankomst Frederikshavn, kl. 11.10.

Der vil være bustransport til og fra færgen på Læsø for alle deltagere. Prisen på færgen t/r er 100 kr. pr. ung – og vi har forhandlet voksenpris til 0 kr.

Tilmelding:
Tilmelding senest fredag den 13. september 2019.

Der er et begrænset antal pladser, så tilmelding er efter først til mølle-princip!

Pris:
Det koster 100 kr. pr. deltager, som dækker alle aktiviteter, mad (ekskl. aftensmad fredag - inkl. morgenmad søndag). Hertil kommer udgifter til færgebillet, som er 100 kr. pr. ung og 0 kr. pr. voksen.

NB: Ungdomsringen har tegnet ulykkesforsikring for Robinson Challenge-arrangementet, hvor deltagere på Robinson Challenge vil være forsikrede igennem.

Kontaktpersoner:

Karin Skov Jerup, Læsø USK Tlf. 23 82 63 51, kasj@laesoe.dk

Søren Elmkær, Ungdomsringen Tlf. 30 92 21 67, sel@ungdomsringen.dk


Vil du vide mere?
Søren Elmkær
Søren Elmkær
Konsulent aktiviteter
Region Nord og Sjælland
30 92 21 67
sel@ungdomsringen.dk
Hjælp til tilmelding?
Charlotte Risum Jensen
Charlotte Risum Jensen
Sekretariatsmedarbejder
Aktiviteter, festivals, kurser i regionerne, medlemsregistrering og feriekolonien Stenbjerg
70270050
crj@ungdomsringen.dk