Nordic E-sport United - Juni 2021


4. jun 2021 til 5. jun 2021 / 19:00 - 20:00
Online

Ungdomsringen, Samfes (Island) & Ungdoms & Fritid (Norge) afholder et gratis online e-sport event for unge i fritids- & ungdomsklubber samt ungdomsskoler i Danmark, Island og Norge (for 12 til og med 25-årige)!


Fredag til lørdag d. 4 til 5. juni (kl. 19-23 fredag og 11-22 lørdag)


Vær med til en fed weekend i e-sportens tegn, hvor du kan møde andre unge fra Island og Norge og udfordre dem i CS:GO, Fortnite og som noget nyt i år, Rocket League!
Der er både mulighed for at være med for hyggens skyld, samt dyste om fede præmier, hvis man går til finalerne (der er præmier til 1. og 2. pladsen)!


Dyst med og mod vores samarbejdsklubber fra Island og Norge i CS:GO (2v2 og 5v5), Fortnite (1v1 og 2v2) og Rocket League (3v3)!


Det hele kommer til at foregå via Discord, som vil være samlingsstedet for selve eventet, samt vil der blive streamet i løbet af hele eventet. Hop allerede ind og vær klar ved trykke her!

Så sæt jer sammen i klubben eller derhjemme og vær med til at dyrke vores nordiske samarbejde endnu mere og hav en fantastisk weekend på tværs af landegrænserne! 

Har I spørgsmål til eventet, eller måske I vil hjælpe til med det tekniske i at afholde et online event, er I meget velkomne til at skrive til Ungdomsringens e-sport konsulent Martin Schouw mvs@ungdomsringen.dk

OBS. Det er ikke muligt at deltage i flere turneringer på samme tid bortset fra Fortnite, hvor det er muligt både at tilmelde sig solo og duo.
 

Links til tilmeldinger:

CS:GO 5v5 – LINK

CS:GO Wingman (2v2) – LINK

Fortnite Solo – LINK

Fortnite Duo – LINK

Rocket League (3v3) – LINK (max kapacitet på 64 hold)-Har du mange hold der skal tilmeldes? - Skriv en mail til mvs@ungdomsringen.dk

Tilmeldingsfristen er søndag d. 30. maj!


Se offiiciel hjemmeside her (på engelsk):

https://nordicesportunited.com/


 

Tuneringsinfo (opdateres løbende):

CS:GO

5v5:
Map pool = Mirage, Inferno, Overpass, Vertigo, Nuke, Train og Dust 2

Veto = der bannes maps indtil 1 map er tilbage (førstnævnte hold starter med at banne).
Der spilles med overtid.
Brug evt. dette link til veto: https://www.mapban.gg/en/ban/csgo/esl​ (tryk på den enkelte stjerne til venstre. Husk også at sende link til modstanderen)
 

Wingman (2v2):
Map pool = Train, Nuke, Inferno, Overpass og Vertigo
Veto = der bannes maps indtil 1 map er tilbage (førstnævnte hold starter med at banne).
Der spilles med overtid.
Brug evt. dette link til vetohttps://www.mapban.gg/en/ban/csgo/wingman (tryk på den enkelte stjerne til venstre. Husk også at sende link til modstanderen. Husk også at det kun er de 5 maps fra map pool i skal vælge imellem)


Fortnite SOLO:
Kommer senere


Fortnite DUO:
Kommer senere

 

Rocket League:
Kommer senere


Vil du vide mere?
Martin Schouw
Martin Schouw
E-sport konsulent
Region Midtjylland og Syddanmark
30 92 21 64
mvs@ungdomsringen.dk