Netparty Fyn 2019


11. okt 2019 til 13. okt 2019 / 16:00 - 15:00
Vestre Ringvej 101, 7000 Fredericia

Tag med til Danmarks største og hyggeligste LAN og mød Ungdomsringens e-sport konsulent!

 

Er du til hygge-gaming sammen med vennerne og måske interesseret i at skabe nye venskaber eller brænder du for at udvikle dit spil sammen med andre ligesindede, så er NPF (Netparty Fyn) det helt rigtige valg.
NPF har sat rammerne op for hygge-gaming sammen med mange andre gamere i et separat unge-område blandt flere tusinde gamere i Messe C i Fredericia d.11 – 13. oktober. Derudover tilbyder NPF for første gang NPF Esports Academy, som er målrettet uddannelsesinstitutioner, fritidsklubber samt ungdomsskoler, som ønsker at udvikle deres e-sport tilbud.

NPF Esports Academy:

Her er læring i højsædet og en række professionelle sessioner omhandlende e-sport, med erfarne aktører deler ud af viden, som både kan komme børn, unge og voksne på alle niveauer til gode!
Specialister i e-sport er samlet og vil undervise deltagere, både unge, undervisere/pædagoger og til og med ledere.
 

Der vil være turneringer i CS:GO og League of Legends samt workshops med fokus på udvikling af taktik og fokus i de pågældende spil.
En stor Expo med tilhørende uddannelsesmesser, hvor deltagere kan møde uddannelsesinstitutioner, virksomheder og få et indblik i hvilke uddannelser og job, der måske kunne have interesse, vil ligeledes være at finde.

Det kræves at man har tilknyttet en træner/holdleder, samt forpligtiger det også at deltage i turneringen i CS:GO eller League of Legends.

Herudover kommer der en særlig konference for skoleledere og beslutningstagere for institutioner med unge mennesker. Det handler om, hvordan e-sport kan gavne unge, både kompetencemæssigt og socialt.


Læs mere på:
https://npf.dk/academy/

 

NPF (ungeområde):

Er du mere til LAN’s som du kender det fra andre steder (bare større!), har NPF et ungeområde blandt de ”almindelige” deltagere. Her kan der games og nørdes med vennerne og andre unge mennesker (under 18 år) på forskellige niveauer.

Hovedformålet er her at man samles og har en hyggelig weekend, spiller en masse computerspil, nørder, griner og er en del af en fantastisk stemning en hel weekend. Der vil derudover være 16 officielle turneringer i forskellige spil, som man kan deltage i, samt er deltagerne velkomne til at lave deres egne turneringer undervejs.

I ungeområdet vil der være ekstra personale til at hjælpe til, hvor der er brug for det.

I løbet af weekenden er desuden stand-up både fredag og lørdag!
 

Tilmelding:

Skriv til mvs@ungdomsringen.dk

Venligst beskriv om det er NPF Esports Academy eller NPF ungeområde der ønskes deltagelse i samt antal deltagere (både unge og evt. voksne).

 

Pris.

589 kr.

Forplejning, badefaciliteter mm. kan tilkøbes

Læs mere på:
https://npf.dk/


Vil du vide mere?
Martin Schouw
Martin Schouw
E-sport konsulent
Region Midtjylland & Syddanmark
30 92 21 64
mvs@ungdomsringen.dk
Hjælp til tilmelding?
Martin Schouw
Martin Schouw
E-sport konsulent
Region Midtjylland & Syddanmark
30 92 21 64
mvs@ungdomsringen.dk