Mesterskaber & LAN - eSportligaen Sæson 3


21. maj 2020 til 24. maj 2020 / 13:37 - 13:37
DGI Huset i Vejle - Willy Sørensens Pl. 5, 7100 Vejle (Syddanmark)

I år foregår mesterskaberne i eSportligaen d. 21-24 maj i DGI Huset i Vejle – altså i Kristi Himmelfarts-ferien. Her vil vi samles og kæmpe om titlerne som ligamestre i ligaens mange spil: CS:GO, League of Legends, Fortnite, Rocket League, Hearthstone, Tekken 7 og PUBG Mobile.

Udover at afholde mesterskaber, så åbner vi også op for et kæmpe Lan event. Her får du mulighed for at at deltage i en lang gaming weekend, sammen med ligaens andre spillere, klubber, skoler og mange flere. Lan’et vil have et stort fokus på fællesskabet, mødet med de hold man har kæmpet imod i hele sæsonen, breddeturneringer, sjove events og en masse fede aktiviteter både ved og væk fra computeren.

TILMELDING OG PRIS

Billetsalget starter d. 1 marts, hvor priser også offentliggøres. Vi vil i den kommende tid uddybe de mere specifikke detaljer for denne sæsons mesterskaber, såsom hvilke af eventets dage de forskellige mesterskaber afholdes, præmier mm.

Mesterskaberne for sæson 3, sammen med lan’et, er begyndelsen på noget større. Vi glæder os meget til at dele noget mere. Sæt kryds i kalenderen allerede nu, og i mellemtiden kan du tage et kig på, hvordan mesterskaberne så ud i sidste sæson herunder:

https://www.youtube.com/watch?v=nM-RyMrzUAo&feature=emb_title


Vil du vide mere?
Martin Schouw
Martin Schouw
E-sport konsulent
Region Midtjylland & Syddanmark
30 92 21 64
mvs@ungdomsringen.dk