Klubbernes Dage Tivoli Friheden - 8. september 2021


8. sep 2021 / 13:30 - 22:00
Tivoli Friheden i Århus (Midtjylland)

VELKOMMEN TIL 25 ÅRS JUBILÆUM MED KLUBBERNES DAG(E) I TIVOLI FRIHEDEN!

Det er med stor glæde at Ungdomsringen Region Midtjylland indbyder alle Ungdomsringens medlemsklubber i Region Midtjylland, Syddanmark og Nordjylland til Klubbernes Dag(e) i Tivoli Friheden:

Onsdag den 8. september 2021, kl. 13.30 - 22.00 (dette er tilmeldingssiden til onsdag)

Torsdag den 9. september 2021, kl.13.30 - 22.00 (skal du bestille billet til torsdag? - klik her)

HENT PLAKATEN VED AT TRYKKE HER

Pris:
Entré + turbånd til særlig pris 140 kr. pr. klubmedlem og 70 kr. for medarbejdere.

Konceptet har været afprøvet før – vi har vores helt egne dage i Friheden, hvor kun børn og unge fra klubberne og deres voksne har adgang – både i parken og på alle forlystelserne. Udover muligheden for at komme i Friheden til en yderst favorabelpris er Klubbernes Dag(e) også en oplagt mulighed for at hilse på mange andre klubbers medlemmer og medarbejdere.

Nedenfor er beskrevet rammerne for arrangementet - LÆS GRUNDIGT for at undgå misforståelser.


Design en jubilæums t-shirt og vind for 2000 kr. præmier til din klub!
Vil du være med til at designe de t-shirts som vil blive skudt ud til de besøgende på klubbernes dage og vinde for 2000 kr. præmier til dig og din klub?
Send jeres bud på et design til en t-shirt, hvor det er tydeligt, at der er tale om 25 års jubilæum!
Husk at sætte Ungdomsringens logo på, dem finder i her - https://www.ungdomsringen.dk/kontakt/pressekontakt-og-logoer
Send jeres bud til mvs@ungdomsringen.dk
Vi kontakter vinderen mandag d. 6. september kl. 12.00


Fordeling af billetter:
For at få en rimelig fordeling mellem de to dage - og dermed begrænse kødannelserne, lukker vi for tilmeldingen til en dag, når der er bestilt 3000 billetter. Der er tilmeldingsfrist onsdag den 1. september, og man kan justere billetantallet til og med mandag den 6. september.


Crew:
Vi vil rigtig gerne have lidt hjælp på dagen med at give alle en rigtig god og hyggelig oplevelse i trygge rammer. Derfor - hvis du eller nogle af dine kollegaer vil være crew på dagen, så kan I melde jer som crew nederst på denne side.

Crew-opgaverne er at:

  • Være kø-vagter ved de mest populære forlystelser
  • Rundere i parken – skabe tryghed ved synlighed
  • Varetage opsyn i Vandvittig-området
  • Fast vagt ved Kobraen
    • Crew-medlemmer går i par

Det er vigtigt at pointere, at crew-opgaven IKKE er en vagt opgave – til dette har Tivoli Frihedens professionelle vagter ansat. Opgaven er ene og alene af tryghedsskabende karakter, og man vil modtage en lille erkendelighed som tak for hjælpen.

Scenen er jeres:
HUSK at der er igen i år mulighed for at tilmelde bands, dansegrupper eller anden underholdning til Klubbernes Dag(e) I Tivoli Friheden på Frihedens store friluftsscene.

Sidste frist for tilmelding til optræden er Onsdag den 25. august. Skriv meget gerne i kommentarfeltet hvornår I ankommer til parken!

Medarbejderområde i Skovpavillonen:
Det kan godt blive en lang dag for særligt de voksne, og derfor vil der igen i år være et medarbejderområde, hvor vi vil være værter ved en kop kaffe/the og lidt frugt, og hvor I kan få mere at vide om, hvad vi laver i Ungdomsringen.
Medarbejderområdet ligger igen i år i Skovpavillonen, hvor der er mulighed for at sidde både ude og inde. Indendørs er der som altid Børnefrit.


Ungeinfocafé i Café au lait:
Et nyere ungetiltag er afprøvet med succes, hvilket vi regner med at gentage i år, nemlig Unge Infocafé, hvor der er mulighed for at møde aktive unge fra Ungdomsringens region Midtjylland og få en snak om ungedemokrati, ungeevents og mulighederne for at søge tilskud til ungeaktiviteter, deltage i konkurrencer og meget mere!


Yderligere info:
6. september udsender vi yderligere infomateriale til alle klubber, der har tilmeldt sig. Har I spørgsmål til tilmeldingen, kan I kontakte Charlotte Risum Jensen i Ungdomsringen på tlf. 70270050.

Har I andre spørgsmål kontakt da venligst konsulent Martin Schouw på mvs@ungdomsringen.dk, eller tlf. 30 92 21 64.

På glædeligt gensyn til Klubbernes Dag(e) den 8. og 9. september 2021.
 

M.v.h. Arbejdsgruppen v. Ungdomsringen Region Midtjylland:

Claus Hansen (Scene), Michael Thor-Kristensen (indgang/crew), Per Christensen (Friheden) René Hedegaard Nielsen (Tjek-in, Ungdomsringens caféer m.m.) og Martin Schouw (Ungdomsringens caféer m.m.)


Vil du vide mere?
Martin Schouw
Martin Schouw
E-sport konsulent
Region Midtjylland og Syddanmark
30 92 21 64
mvs@ungdomsringen.dk