Klubbernes Dag i Tivoli 2018


14. maj 2018 / 14:00 - 22:00
Tivoli København (Hovedstaden)

LUKKET FOR TILMELDING

Klubbernes dag i Tivoli 2018

Ungdomsringen inviterer igen i år til Klubbernes dag i Tivoli. Besøgstallet til Klubbernes dag i Tivoli er de seneste år stødt stigende, så skriv allerede nu datoen i klubbens kalender og udnyt en forårsdag i Tivoli til en nedsat pris, fyldt med fællesskab og musik.

Mandag den 14. maj 2018 slår Tivoli traditionen tro dørene op for Klubbernes dag i Tivoli. Her er der mulighed for at opleve den magiske park og dens forlystelser til en stærkt nedsat pris.

KOM OG OPTRÆD PÅ PLÆNEN

Der er desuden mulighed for at optræde med musik, dans, gøgl og andre showformer under åben himmel på den præstigefulde scene, der normalt afvikler koncerter med de helt store danske og internationale stjerner.

Optrædende kommer gratis ind og kan købe Turpas i hovedindgangen for kr. 110,-.

Tilmelding til optræden:

Sidste år kom der rigtig mange tilmeldinger, hvilke gjorde at mange unge fik mindre tid på scenen, og at hver klub kun fik mulighed for at optræde én gang af max 8 minutter, derfor har vi valgt at gøre tilmeldingen lidt anderledes i år.

Ved tilmelding skal vedhæftes en motivationsvideo på max 1 minut og 30 sekunder. I videoen skal de unge begrunde hvorfor lige netop de skal på scenen, samt en lille smagsprøve på, hvad det er de vil optræde med.

Vi bedømmer videoerne ud fra de unges motivation, drive, udstråling, sammenhold, samt hvilken genre de optræder med. De unge behøver ikke at vise nøjagtig det samme som de vil optræde med i Tivoli, men blot i samme genre og stil.

Link til videoerne sættes ind i tilmeldingsformularen. Brug Youtube eller Vimeo.

Vi bestræber os på at dagen bliver fyldt med så mange forskellige former for optræden som muligt, men vi gør også opmærksom på, at vi er underlagt Tivolis normer og regler, hvad angår optræden på plænen i Tivoli.

Sidste frist for tilmelding til at optræde på Plænen er d. 28. marts 2018.

I vil få at vide, om I har fået tid på Plænen senest d. 20. april 2018.

Hvornår: mandag d. 14. maj 2018 kl. 14.00 – 22.00

Hvor: TIVOLI – København

Ved evt. spørgsmål kontakt Ungdomsringens konsulent, Christoffer Schultz: tlf.: 3092 2162 eller på mail: chs@ungdomsringen.dk

De bedste hilsner fra bestyrelsen i Region Hovedstaden.


Vil du vide mere?
Christoffer Schultz
Christoffer Schultz
Konsulent
Region Hovedstaden, udvikling, kurser, konferencer og målrettede forløb
30 92 21 62
chs@ungdomsringen.dk
Hjælp til tilmelding?
Charlotte Risum Jensen
Charlotte Risum Jensen
Sekretariatsmedarbejder
Aktiviteter, festivals, kurser i regionerne, medlemsregistrering og feriekolonien Stenbjerg
70270050
crj@ungdomsringen.dk