Klubbernes Dag i Bonbon-Land 2021


18. sep 2021 / 10:00 - 17:00
BonBon-Land, Gartnervej 2, 4684 Holmegaard (Sjælland)

Årets fedeste dag med en masse børn og unge i BonBon-Land!
 

Lørdag d. 18. september fra kl. 10-17 er der igen klubbernes dag i Bonbon-Land til en særdeles god entrépris. Entré prisen gælder for alle medlemmer af Ungdomsringen, så kom og mød andre medlemmer, bliv inspireret, skab nye netværk og sidst, men ikke mindst, få en fantastisk dag i Danmarks skøreste forlystelsespark sammen med jeres unge.
 

Bonbon-Land råder over massevis af vilde og sjove forlystelser, så der er noget for alle aldre, bl.a. Svend Svingarm, Hankatten og Cobra tårnet, som rykker for vildt for de ældste og modigste.
 

I den mere rolige afdeling for findes Viktor Vandorm, 4D-biografen, Bæverrafting og meget andet, som sagtens kan kilde i maven, hvis man ikke er så stor.
 

I 2021 åbner parken også op for sit nye ”Dukkehuset” hele året. Men kun gå ind i det, hvis du tør gå ind i et uhyggeligt univers med levende dukker. I kan også prøve den helt nye labyrint med sjove udfordringer undervejs. I skal blandt andet sammen finde Bonbon-dyrene for at komme ud igen.
 

Der er mange gode muligheder for menuer og tilbud for enhver smag, lige fra lækker buffet med salatbar til pizza og fastfood, og der er også mulighed for at nyde kaffe og kage i café Annas Mokka.
 

Pga. Corona situationen er der desværre ikke muligt for Ungdomsringen i år at have en pavillon, men vi vil være tilstede på dagen iført en Ungdomsrings trøje så vi er tydelige, og I er meget velkommen til at tage fat i os, hvis I har spørgsmål til dagen eller andet, I har behov for at drøfte. Husk også at jeres unge der er 15 år og over at de skal have et gyldigt Corona pas, og at man skal bære mundbind i forlystelserne.
 

Læs om Corona-restriktionerne her: https://www.bonbonland.dk/information-om-covid-19
 

Udover at jeres unge har en fantastisk dag, så er dagen er også en oplagt mulighed for at få udvidet jeres netværk, da mange andre klubber og ungdomsskoler deltager med deres personale i arrangementet.
 

I kan tilmelde jer Klubbernes Dag i Bonbon-Land ved at skrive til salg@bonbonland.dk. Skriv at i deltager i Ungdomsringens dag i Bonbon-Land, plus:

  • Klubbens/ungdomsskolens navn
  • Adresse
  • Post nr. og by
  • Antal deltagere
  • Betalingsmetode (faktura, EAN eller kontant/kreditkort)
  • Klubbens/ungdomsskolens kontaktperson + telefonnr.
     

Senest tilmelding er den 15. september kl. 12.00. Bonbon-Land tæller antal deltagere i entréen, så i behøver kun at opgive et ca. antal deltagere.
 

Sted: BonBon-Land, Gartnervej 2, 4684 Holmegaard

Dato: Lørdag d. 18. september 2021 fra kl. 10.00 – 17.00.

Pris: 129 kr. pr. person.

Senest tilmelding: Onsdag den 15. september.

 

Hvis I har spørgsmål til Klubbernes Dag i Bonbon-Land, kan I kontakte Region Sjællands konsulent Søren Elmkær på mail sel@ungdomsringen.dk, eller tlf.nr.: 30 92 21 67.


Vil du vide mere?
Søren Elmkær
Søren Elmkær
Konsulent aktiviteter
Region Nordjylland og Sjælland
30 92 21 67
sel@ungdomsringen.dk