Go High / Go Bounce


16. okt 2021 / 12:00 - 18:00
Kragerup Gods, Kragerupgårdsvej 33, 4291 Ruds-Vedby (Sjælland)

Kære medlem af Ungdomsringen, Ungdomsringens Ungeråd region Sjælland vil gerne invitere alle Ungdomsringens medlemmer i alderen 13-18 år til Go High / Go Bounce på Kragerup Gods lørdag d. 16. oktober kl. 12.00 – 18.00, til den helt unikke pris af 100 kr. pr. ung. Normal pris for en kombibillet er 370 kr. pr. ung.

Til Go High / Go Bounce arrangementet kan i få jer en fed natur- & klatreoplevelse, når Kragerup Go High tager jer med på en klatretur blandt trætoppene i op til 28 meters højde.
 

GO HIGH KLATREPARK

Kragerup Go High er Danmarks første klatrepark, en af Sjællands mest udfordrende, og den fedeste. Hvis du spørger os! Klatreparkens 8 baner strækker sig over 6 km, og de er alle med varierende sværhedsgrader. De 8 baner udgør sammenlagt 3.5 km svævebane. Den længste svævebane er 416 m. som dermed er en af Danmarks længste svævebaner.

 

113 udfordringer

De 8 baner består af 113 udfordringer, 35 svævebaner og 28 m. til det højeste punkt. Der er bl.a. klatrevægge, trapez og gyngende træstammer. Banerne strækker sig igennem hele skoven og har utallige sværhedsgrader. Go High giver et adrenalin-kick samt en fantastisk udsigt over skov, sø og Storebæltsbroen.

 

35 svævebaner

I alt er der 35 svævebaner fordelt på hele klatreparken. På rød og hvid bane kommer I til at opleve Danmarks længste svæv på 416 m. Her suser du gennem skov og hen over Kragerup Gods store fodboldgolf bane.
 

Højeste punkt – 28 m.

På den mest udfordrende bane, rød bane, møder du det højeste punkt på 28 m.
 

Vi gør opmærksom på:

  • Man SKAL checke ind i Go High min. 30 minutter før instruktionen starter. Kommer man for sent, kan vi ikke garantere plads på holdet og man må vente, til der bliver ledigt igen.
  • Vi anbefaler alle at benytte handsker i Go High – medbring dine egne eller køb et par af Kragerup Gods for 30 kr.
  • For at prøve Go High, er der en maks. vægt på 130 kg.

 

GO BOUNCE TRAMPOLINPARK

Vi har lavet en kombibillet, så I både kan prøve Klatreparken Go High og trampolinparken Go Bounce. Go Bounce åbnede i 2019 og er Danmarks første trampolinpark i trætoppene. Parken består af 7 store netbokse, der hænger sammen på kryds og tværs, og er forbundet med net- og løbegange, der fører dig hen over vand og sø og op i trækronerne. Hvis man trænger til en pause, kan man benytte 2 platforme, som har træstubbe til at sidde på og lave knob binding eller spille megaklodsmajor.
 

For at prøve Go Bounce, er der en maks. vægt på 130 kg.
 

Der er kun plads til 100 unge inkl. de voksne, så skynd dig at tilmelde jer. Tilmeldingen er efter princippet først til mølle. Når aktiviteten er udsolgt, er der en venteliste.
 

Tilmeldingsfristen er onsdag den 13. oktober.

 

Kort Info:

Pris: 100 kr. pr. ung. (13-18 år).

Pris: 300 kr. pr. pædagog.

Dato: Lørdag d. 16. oktober

Tid: Kl. 12.00 – 18.00

Sted: Kragerup Gods

 

Kontaktpersoner:

Konsulent Søren Elmkær, på mail: sel@ungdomsringen.dk, eller mobil: 30 92 21 67.
 

OBS. Tilmelding som voksen skal ske ved at trykke HER
 


Vil du vide mere?
Søren Elmkær
Søren Elmkær
Konsulent aktiviteter
Region Nordjylland og Sjælland
30 92 21 67
sel@ungdomsringen.dk