GGFestival


21. feb 2020 til 23. feb 2020 / 16:00 - 16:00
Roskilde Kongrescenter, Møllehusvej 15, 4000 Roskilde (Sjælland)

Ungdomsringen er i år indgået i et samarbejde med GGFestvial (GoodGameFestival).

GGFestival er en gamingfestival for hele familien!

Det er med andre ord et godt sted at starte og få en tryg introduktion til gaming og e-sport. Hvad enten det drejer sig om at have en hyggelig weekend, hvor fællesskabet er i højsædet, samt hvis man søger at udfordre andre ligesindede i diverse computerspil, som enkeltperson eller sammen med et hold.

Centrum for festivalen er et LAN-party, men GGFestival er meget mere end det. Her bliver selve spilkulturen fejret, og det gøres i nogle super fede omgivelser med flere fysiske aktiviteter (som klubber fra Ungdomsringen har mulighed for at stå for), en masse konkurrencer, sceneshows, møde med flere kendte streamere og meget mere.
 

Rundt om aktiviteterne i børnehøjde er der fokus på digital dannelse, tryghed, opsyn, kammeratskab samt god dialog med forældrene i forældreloungen, hvor der vil være forskellige oplæg omkring børn & unge og computerspil mm.

Er din klub eller ungdomsskole i stand til at samle 5 eller flere til at deltage, kan I nu opnå 25 % rabat på billetterne!


Skriv til ggf@tradecph.com eller mvs@ungdomsringen.dk får at få adgang til jeres rabat!


Vil jeres klub hjælpe til ved festivalen eller har I spørgsmål ift. tilmelding m.m. skriv til Martin på mvs@ungdomsringen.dk


Derudover kan I læse mere via følgende hjemmesider:

https://www.goodgamefestival.dk/

https://www.facebook.com/ggfestivaldk/?ref=br_rs

https://lanparty.dk/event/1858

 

 

 


Vil du vide mere?
Martin Schouw
Martin Schouw
E-sport konsulent
Region Midtjylland & Syddanmark
30 92 21 64
mvs@ungdomsringen.dk