Natur og friluft - Kurser og kompetenceudvikling

7. maj 2019

Mere sjov på mountainbiken!

Gennem fokus på egne færdigheder bliver du en bedre underviser for dine elever! På kurset vil der blive arbejdet intenst med deltagernes egne...

Knøsgården, Knøsvej 5, 8680 Ry

13. maj 2019

Havkajakinstruktør 1 VEST 2019

KURSETS MÅL ER: at lære deltagerne en række færdigheder og give dem en viden, så de med egen erfaring kan blive bedre til at vurdere...

1. del På Knøsgården mellem Silkeborg og Ry plus Them svømmehal og 2. del På Hou Maritime Idrætsefterskole i Hou ved Odder

13. maj 2019

DKF IPP 2 bruger havkajakkursus 2019 SYDSJÆLLAND

På IPP 2 vil du blive trænet i grundlæggende tekniske og sikkerhedsmæssige færdigheder i havkajakken, der gør dig i stand til, at færdes sikkert i...

Grejbanken, Ved Broen 16, Karrebæksminde. Næstved.

Se alle kurser, events og arrangementer her


 

Natur og friluft

Ungdomsringen udgiver sammen med Havkajaksamrådet, Friluftsrådet og Natur- og aktivitetscentret Kattinge Værk 2 hæfter om Havkajak og et om kano samt det gratis Endags Sikkerhedskursushæfte i kano eller kajak.
Hæfterne opdateres løbende for at få det nyeste med om teknikker, regler mv.
 
Endags Sikkerhedshæfte for kano og kajak
Dette er et hæfte med pensum til de endags sikkerhedskurser i kano og havkajak, der tilbydes i flere og flere kommuner. Disse kurser giver medarbejdere kompetencer til sejlads i kano og havkajak i på forhånd udpegede meget beskyttede farvande med vandtemperaturer over 10 grader og vind på op til 4 m/sek.
 
Havkajakinstruktør 2
Kajakhistorie, om kajaktyper og konstruktion, teori og pædagogik med bl.a. undervisningslære, lederegenskaber, roteknik og redningsøvelser i praksis ud fra Havkajaksamrådets vejledende retningslinier.
 
Havkajakroer
Kajaktyper, udstyr, påklædning, vind og vejr, Færdsel i naturen, sikkerhed samt de grundlæggende ro- og sikkerhedsteknikker ud fra Havkajaksamrådets vejledende retningslinier på havkajakroer-niveauet.
 
Kanoinstruktør
Kanotyper, udstyr, påklædning, vind og vejr, færdsel i naturen, pædagogik og undervisningslære, sikkerhed samt de grundlæggende padle- og sikkerhedsteknikker ud fra kanosamrådets vejledende retningslinier på kanoinstruktør-niveau.
 
Natur og Friluftsliv i Klubberne
Hæftet ”Natur og Friluftsliv i Klubberne” indeholder en inspirationsdel med konkrete udeaktiviteter omkring klubbben, friluftsliv samt naturaktiviteter. Derudover er der også en faktadel med en masse praktiske oplysninger om natur og friluftsliv i Ungdomsringen.
Bestil hæftet her