Ungdomsringen & UngOdense inviterer unge FIFA-spillere fra 13 til 25 år i Ungdomsringen samt FIFA-trænere til at deltage i onlineinitiativet ved navn FIFAListerne!


Mange unge har i denne Covid-19 tid fundet sammen via online fællesskaber heriblandt via gaming og e-sport. Disse onlinefællesskaber vil vi gerne understøtte ved at skabe et fælles samlingspunkt via en Discord server, hvor FIFA er den fælles interesse, både som spiller og træner.


Det er gratis at være en del af og undervejs vil vi afholde 3 undervisningsgange af 1 times varighed indtil sommer, hvor vi vil komme med tips og tricks til hvordan man kan udvikle sine FIFA-skills, samt sin tilgang til gaming og e-sport generelt fx ift. sundhed, etik m.m.

Hver undervisningsgang vil være efterfuldt af muligheden for at deltage i en gratis 2-ugers turnering i FIFA, hvor der er præmier til vinderne, samt vil flere af kampe i slutspillet blive livestreamet.

Det er derudover også muligt at finde andre at spille i mod imellem turneringerne (og under) via Discord-serveren.

Der er også lavet en sektion til FIFA-trænere, som her har mulighed for at følge med sine spillers udvikling og placering i diverse turneringer, samt sparre med andre trænere om at kunne tilbyde god FIFA undervisning i sin egen praksis.


Er det noget for dig, eller kender du én der skal have muligheden for at blive en del af et udviklende onlinefælleskab med FIFA som fællesinteresse, så send en tilmelding allerede nu via de nedenstående links:

 

​Link til tilmelding som FIFA-SPILLER:
https://forms.gle/qqZnKStsvdtH3Cfx9

 

Link til tilmelding som FIFA-TRÆNER:

https://forms.gle/xFRcrZ1yLMcrWUob9Vi glæder os til at møde jer alle og se noget god FIFA!

 

Kan du ikke vente, så join Discord-serveren allerede nu via dette link:

https://discord.gg/jVFFmprYkn


Mvh.

Martin Schouw, Ungdomsringen

&
Zeze Eric Bodjo, UngOdense


Har du spørgsmål? Kontakt Martin Schouw, e-sportkonulent fra Ungdomsringen på mvs@ungdomsringen.dk

 

Turneringer:

#1
Tilmeldingen er åben fra fredag d. 16.04 og lukker tirsdag d. 20.04. kl. 12.00
Tilmeld dig her -> https://www.toornament.com/en_US/tournaments/4540786267012259840/registration/ (kræver at man opretter en bruger på toornament.com).
- Info omkring deltagelse i turneringen bliver sendt som mail efter tilmelding.