Estros i Flammer - Rollespil 2018


18. maj 2018 til 20. maj 2018 / 17:00 - 12:00
Efterskolen EPOS, Færgevej 5, Fynshav, 6440 Augustenborg

Det er nu 1500 år siden de Blå Flammer først bragte død og ødelæggelse til vores verden, 1500 år siden at al cicilvilisation næsten belv brændt ned. Men som enhver kan se så er civilisationen her stadig i dag. 

For alle de år siden, forenede racerne sig og dannede fælles front mod mørket, de samlede sig i den sidst kendte civilisation, det sidste håb, Estros. Efter 100 års kamp, lykkedes det racerne at tvinge flammerne ind på midten af verdenen. Det Mørke Hjerte blev skabt, og blev til det evigt kolde og brændende land i midten af verden. 

Det er nu en bedre tid.  Meget bedre tid.

Året er 1455 i Anden Alder og verden er kommet sig. Fem store nationer har rejst sig af asken, og de har hver især deres egne ambitioner, mål og værdier.  Konger, Kejsere og aristokrater plotter fra nybyggede borge og byer, med ambition i deres øjne, og nok guld til at få deres planer sat i værk. Politik, intrige, magt, begær, grådighed, ja alt det civilisationen fører med sig, er endnu engang tilbage. 

Men historien om fælles front i  Estros, den sidste kamp, og hvordan de blå flammer næsten ødelagde alt, er for længst gået fra historie, til fortælling, til legende.

Estros er nu blot en provins i denne nye verden. Men overalt i Estros finder man spor på det der engang var.   Gemt under de mange meter jord ligger ikke kun asken af den krig der engang blev kæmpet, men også de rigdomme, artefakter og andre genstande som tilhørte verdenen før flammerne.

Genstande fra legendernes tid.

De fem nationer har for nyligt rettet deres blikke mod Estros og provinsens glemte rigdomme. I en tid hvor mørket endnu engang rør på sig, nærmer der sig en konflikt og endnu engang er Estros midtpunkt for intrige, guld og flammer.

HER kan du downloade pædagogens guide til Estos 2018 

Praktisk information:

Dato: Fra Fredag d. 18. Maj til Søndag d. 20. Maj.
Sted: Efterskolen Epos, Færgevej 5 Fynshav. Der er en parkeringplads ved skolen, hvor biler og minibusser kan parkere. Skolen ligger 10-15 minutters gåtur fra Bøjden-Fynshav færgen.

Man kan ankomme fra kl 17.00 fredag, og der vil være briefing kl 20.00. Der vil være mulighed for mad hele aftenen fredag.

Når vi står op søndag, vil der blive serveret morgenmad kl. 09.00 efterfulgt af oprydning af spilområdet. Håbet er, at vi er færdige til kl. 12.00

Pris: 150 kr per person som inkluderer mad. Der bliver stillet engangsservice til rådighed. Vær opmærksom på at prisen for tilmelding stiger d. 9 Marts med 50 kr, per person.

Sidste frist for tilmelding er d. 4 Maj.

Overnatning og sanitet:

Deltagere skal som udgangspunkt sove i medbragte telte, men skolen kan tilbyde overnatningsplads på gulvet i sin gymnastik- og teatersal om nødvendigt. Kontakt os på Estros@efterskolen-epos.dk, hvis I har behov for indendørs overnatning.

Hvis teltet kan gå for at være “ingame” inkluderer vi det som part af spillets by. Et telt er “ingame” hvis det i udseende kan være med i spillet uden at ødelægge illusionen (hvide lærredstelte er for eksempel velegnede). Hvis man kan gøre indersiden af teltet ingame, vil det være en bonus, men ikke et krav. Hvis I har et normalt/ikke in-game telt, vil der være plads til dette uden for spilomådet. Udover telt, skal hver deltager medbringe eget overnatningsgrej.

Skolen stiller toiletter til rådighed under spillet.

Åben ild og sikkerhed:

Af hensyn til brandreglerne skal I aftale det med os, hvis I som gruppe ønsker at bringe levende ild til spillet, f.eks. i form af ildfade eller andet. I kan skrive dette i tilmeldingsformularen.

 

Er der spørgsmål til arrangementet, så kontakt gerne konsulent Søren Elmkær på sel@ungdomsringen.dk


Vil du vide mere?
Søren Elmkær
Søren Elmkær
Konsulent aktiviteter
Region Nord og Sjælland
30 92 21 67
sel@ungdomsringen.dk
Hjælp til tilmelding?
Charlotte Risum Jensen
Charlotte Risum Jensen
Sekretariatsmedarbejder
Aktiviteter, festivals, kurser i regionerne, medlemsregistrering og feriekolonien Stenbjerg
70270050
crj@ungdomsringen.dk