Yousee Esportligaen

Medlemmerne i Ungdomsringens 750 klubber og ungdomsskoler har nu mulighed for at deltage i kampen om Danmarksmesterskabet i eSport. Ungdomsringen og Danmarks officielle eSport-liga, eSportligaen, har indgået en samarbejdsaftale som sikrer, at Ungdomsringens godt 100.000 ungemedlemmer får adgang til at konkurrere i eSportligaen. Og i januar 2018 er YouSee gået med ind i samarbejdet omkring ligaen, en stærk partner som vil være med til at løfte ligaen.

Konkret vil medlemmerne af Ungdomsringen kæmpe i en underliga til eSportligaen, hvor unge fra Ungdomsringens 750 klubber og ungdomsskoler på tværs af landet, gennem en hel sæson, vil konkurrere med og mod hinanden i eSport. Når den regulære sæson er slut, går de bedste hold fra Ungdomsringens underliga videre til det nationale slutspil, hvor holdene fra alle eSportligaens underligaer samles for at kæmpe om titlen som officiel dansk mester i eSport.

Samarbejdsaftalen mellem Ungdomsringen og eSportligaen sker i forlængelse af, at de øvrige parter i Esportalliancen (DGI, Dansk Firmaidræt og Esport Danmark) også har indgået samme samarbejdsaftale om ligaer for de respepktive forbund. eSportligaen startede kampene den 1. november og tilmeldingen til ligaen er løbende åben. Til at starte med konkurreres der i CS:GO og League of Legends på PC og FIFA på konsol.

Følg med på www.esportligaen.dk