Underviser du i eSport, eller planlægger du at gøre det?

Nu kan du blive uddannet eSportstræner af forbundet for danske eSportsforeninger eSport Danmark. Træneruddannelsen har fokus på, hvordan man sikrer læring og udvikling hos sine udøvere, og hvordan man som underviser skaber et sundt spilmiljø med fokus på en balanceret hverdag og gode rammer, som udøverne trives i både fysisk og mentalt.

Træneruddannelsen udvikles i samarbejde mellem Dansk Firmaidrætsforbund, eSport Danmark, DGI og Ungdomsringen. Uddannelsens grundkursus har været udbudt 6 gange i løbet af første halvår 2017 og udbydes på ny fra november 2017. Du vil efter bestået grundkursus have mulighed for at uddanne dig yderligere i forhold til specifikke spilkompetencer. Disse overbyggende kurser lanceres i løbet af 2018.

Kort om eSport-træneruddannelsen

Det er uddannelsens formål at uddanne ressourcestærke og engagerede ambassadører for eSporten. Her er det samarbejdspartnernes forhåbning, at ambassadørerne efterfølgende kan stimulere gode og bæredygtige fællesskaber, hvor eSport kan dyrkes.

  • Uddannelsen retter sig mod alle med interesse i at undervise i eSport. Eksempelvis lærere, pædagoger og frivillige i foreninger.
  • Formålet med uddannelsen er at højne og standardisere kvaliteten af undervisningen i eSport.
  • Uddannelsen vil bl.a. sikre et sundhedsfagligt fokus i uddannelsen med undervisning og inspiration om kost, relevant fysisk træning og søvnrytmer.

Gennem uddannelse af eSport-instruktører sikres det, at foreninger, skoler og andre interesserede får fagpersoner, der kan varetage et højt fagligt og pædagogisk niveau i undervisningen samtidigt med et højt sundhedsfagligt fokus.

Kommende kurser:


Esport Trænerseminar - Kursus- og netværksdag for esporttræner.
Arrangeret af DGI, rabat for medlemmer af Esportalliancen (Ungdomsringen, Esport Danmark og Dansk Firmaidrætsforbund)

HVORNÅR: 11. august kl. 09:00 - 11. augsut 2018 kl. 17:00
HVOR:  DGI-huset Vejle, Willy Sørensens Plads 5, 7100 Vejle
TILMELDINGSFRIST: 21. maj 2018 

 


Esport Træner - grunduddannelse.
HVORNÅR: 25. august kl. 08:30 - 26. august 2018 kl. 17:00
HVOR:  Unge- og Kulturcenter UKC Halsnæs Kommune, Syrevej 19, 3300 Frederiksværk

TILMELDINGSFRIST: 12. august 2018 


Esport Træner - grunduddannelse.
HVORNÅR: 05. oktober kl. 18:00 - 07. oktober 2018 kl. 16:00
HVOR:  Hammel Idrætscenter, Thorsvej 2, 8450 Hammel

TILMELDINGSFRIST: 06. august 2018