Yousee Esportligaen

Medlemmerne i Ungdomsringens 800 klubber og ungdomsskoler har nu mulighed for at deltage i kampen om Danmarksmesterskabet i eSport. Ungdomsringen og Danmarks officielle eSport-liga, eSportligaen, har indgået en samarbejdsaftale som sikrer, at Ungdomsringens godt 140.000 ungemedlemmer får adgang til at konkurrere i eSportligaen. Og i januar 2018 er YouSee gået med ind i samarbejdet omkring ligaen, en stærk partner som vil være med til at løfte ligaen.

Konkret vil medlemmerne af Ungdomsringen kæmpe i en underliga til eSportligaen, hvor unge fra Ungdomsringens 800 klubber og ungdomsskoler på tværs af landet, gennem en hel sæson, vil konkurrere med og mod hinanden i eSport. Når den regulære sæson er slut, går de bedste hold fra Ungdomsringens underliga videre til det nationale slutspil, hvor holdene fra alle eSportligaens underligaer samles for at kæmpe om titlen som officiel dansk mester i eSport.

Samarbejdsaftalen mellem Ungdomsringen og eSportligaen sker i forlængelse af, at de øvrige parter i Esportalliancen (DGI, Dansk Firmaidræt og Esport Danmark) også har indgået samme samarbejdsaftale om ligaer for de respepktive forbund.

Følg med eller tilmeld dit hold på https://esportligaen.dk/league/ung-ligaen/ 

Læs mere om datoer, priser og tilmelding til selve ligaen og de tilhørende cups herinder:

 

Navn Størrelse Dato
pdf Ung-cups-info-brev.pdf 69 KB 17-11-2020
pdf Ung-ligaen-info-brev.pdf 73 KB 17-11-2020