Underviser du i E-sport, eller planlægger du at gøre det?

Nu kan du blive uddannet E-sportstræner igennem eSportalliancen.Træneruddannelsen har fokus på, hvordan man sikrer læring og udvikling hos sine udøvere, og hvordan man som underviser skaber et sundt spilmiljø med fokus på en balanceret hverdag og gode rammer, som udøverne trives i både fysisk og mentalt.

Træneruddannelsen er udviklet via eSportalliancen, som er et samarbejde mellem Dansk Firmaidrætsforbund, Esport Danmark, DGI og Ungdomsringen.

Kort om E-sport-træneruddannelsen

Det er uddannelsens formål at uddanne ressourcestærke og engagerede ambassadører for E-sporten. Her er det samarbejdspartnernes forhåbning, at ambassadørerne efterfølgende kan skabe gode og bæredygtige fællesskaber, hvor E-sport kan dyrkes.

  • Uddannelsen retter sig mod alle med interesse i at undervise i E-sport. Eksempelvis lærere, pædagoger og frivillige i foreninger.
  • Formålet med uddannelsen er at højne og standardisere kvaliteten af undervisningen i E-sport.
  • Uddannelsen vil bl.a. sikre et sundhedsfagligt fokus i uddannelsen med undervisning og inspiration om kost, relevant fysisk træning og søvnrytmer mm.

Gennem uddannelse af E-sport-instruktører sikres det, at klubber, foreninger, skoler og andre interesserede får fagpersoner, der kan varetage et højt fagligt og pædagogisk niveau i undervisningen samtidigt med et højt sundhedsfagligt fokus.

Kommende kurser kan tilgås via DGI hjemmeside: