DMU & Ungdomsringen - fælles motocross pokalløb - Slagelse (UDSAT)


9. aug 2020 til 20. feb 2020 / 09:00 - 17:00
Slagelse (Sjælland)

Opdatering d. 10.06

Arrangementet bliver en realitet! 

Arrangementet er pt udsat grundet Covid-19 situationen. DMU og Ungdomsringen arbejder på at finde en ny dato i efteråret.


 

DMU og Ungdomsringen er gået sammen om at afholde to pokalløb, som er åbne for deltagelse af både Ungdomsringskørere og DMU-kørere. De to løb afholdes hos henholdsvis Randers Motor Sport (aflyst) og Slagelse Motocross (ny dato følger).

De to løb er et led i det styrkede samarbejde mellem Ungdomsringen og DMU, som også har affødt et par træningsdage forbeholdt Ungdomsringskørere, på DMU-banerne i netop Randers og Slagelse.

Til løbene vil Ungdomsringens og DMU’s kørere have mulighed for at deltage i klasserne 65CC, 85CC og 125CC, mens der for DMU-kørerne også vil være klasser i C Maxi. Alle klasser kører én træning samt to heat á 15 minutter + 1 omgang. Hertil desuden tidskval, hvis tidsplanen tillader det.

Begge løb giver Ungdomsringens kørere mulighed for at prøve kræfter med en DMU-bane, samt for at mødes med DMU-kørere og opleve at køre et løb sammen med dem.

Tilmelding af Ungdomsringens kørere skal ske senest 10 dage før hver løbsdag. Der er plads til 80 Ungdomsringskørere, og tilmeldingen er først-til-mølle. Ved tilmelding skal hver enkelt deltager oplyse; fulde navn, alder og klasse/cc.

 

Vi glæder os til at modtage jeres tilmeldinger!

 

Kontaktpersoner:

DMU, Lea Kahlke Hansen på mail: lkh@dmusport.dk, eller mobil: 29 28 80 12.

Ungdomsringen, Søren Elmkær, på mail: sel@ungdomsringen.dk, eller mobil: 30 92 31 67.

 

Andet:

Ungdomsringen har ansvar for at stille med flagposter. Disse vil blive fundet blandt de deltagende MX-klubber.

 

Ved tilmelding:
Skriv minimum fulde navn, alder og klasse/cc. under bemærkninger (nederst på tilmeldingssiden)!

 


Vil du vide mere?
Søren Elmkær
Søren Elmkær
Konsulent aktiviteter
Region Nordjylland og Sjælland
30 92 21 67
sel@ungdomsringen.dk