DMSPILJAM 2021


26. nov 2021 til 28. nov 2021 / 15:00 - 12:00
Eventet er primært online, men med mulighed for at deltage fysisk på Station10 i Aalborg

DMSPILJAM 2021
 

Kære medlem af Ungdomsringen, UngAalborg og Ungdomsringen Region Nordjylland vil gerne invitere alle Ungdomsringens medlemmer til DMSPILJAM 2021.

Med DMSPILJAM vil vi gerne styrke den danske spiludviklingskultur således, at der kan blive skabt flere danske spil. Gennem konkurrencen kan eventet styrke motivationen for at lære programmering, design og om teknologien bag computeren ved at give et mål for ens spilprojekt.
 

På DMSPILJAM bruger vi 48 timer på at udvikle et spil, fra fredag til søndag efter et bestemt tema, der bliver annonceret om fredagen. Eventet er primært online, men med mulighed for at deltage fysisk på Station10 i Aalborg. Hvis man ikke er til stede fysisk på Station10, opfordrer vi til, at man mødes i klubben eller på ungdomsskolen den pågældende weekend og udvikler spil sammen.
 

Spiludvikling involverer brugen af mange forskellige kompetencer og viden som man sætter sammen til et færdigt produkt. De forskellige dele i spiludvikling kan f.eks. indeholde grafik, lyde, gameplay design, animationer og musik, som alt sættes sammen gennem programmering. Et spil kan udvikles individuelt, hvor man som regel har en hovedkompetence (f.eks. programmering), og man enten finder eller laver noget simpelt grafik, lyd, musik m.m. I spiludvikling er det dog ofte en fordel, at man går sammen i et hold om at lave et spil, hvor hver person på holdet har en af de forskellige elementer som hovedfokus.
 

Dato og tid: DMSPILJAM afholdes fra fredag d. 26. november kl. 15.00 til søndag d. 28. november kl. 12.00.
 

Pris: GRATIS 

 

Tilmelding: ONLINE HER

                    FYSISK HER 

De bedste spil i konkurrencen bedømmes og præmier gives ud fra forskellige kategorier.
 

Kontaktpersoner:

  • Arrangement afholder Christian Skriver Kragegaard på mail: christian@ungaalborg.dk, eller          tlf.: 93 52 09 10
  • Konsulent Søren Elmkær, på mail: sel@ungdomsringen.dk, eller mobil: 30 92 31 67.
     

OBS: Tilmeldingsfrist 19. november


Vil du vide mere?
Søren Elmkær
Søren Elmkær
Konsulent aktiviteter
Region Nordjylland og Sjælland
30 92 21 67
sel@ungdomsringen.dk