Seneste nyheder

Seneste nyheder

 • Bliv Musikstartermentor

  Musikstarter ønsker at give endnu flere unge gode oplevelser med musik. Et nyt tiltag i projektet er, at der bliver uddannet 12 Musikstartermentorer. Kan du se dig selv som Musikstartermentor? Her kan du læse mere om, hvilke kompetencer du skal besidde.
 • Kom med til Folkemødet 2015 på Bornholm - hele Danmarks politiske festival

  Igen i år har I som medlemmer af Ungdomsringen mulighed for at booke transport til og fra Folkemødet, samt forplejning og GRATIS overnatning. Læs mere her.
 • Just Dance 2015 på Vesterbro Ungdomsgård, en succes for fællesskabet.

  Just Dance 2015 er netop overstået, og det har på alle måder været en kæmpe succes.
 • Nytårshilsen fra formanden

  Ungdomsringens nyvalgte formand, Simon Kollerup, ønsker godt nytår til alle medlemmer, og fortæller om tre gode nyheder. Læs mere her!
 • Millionstøtte til Musikstarter

  Bikubenfonden har netop valgt at indgå et partnerskab med Ungdomsringen og Nephew omkring Musikstarter, med en støtte på lidt over 3 millioner kr. for delt over 2015 og 2016. Læs mere om partnerskabet her.
 • Ungdomsringens Musikfestival 2015 i Aalborg

  Ungdomsringen og styregruppen bag Ungdomsringens Musikfestival glæder sig til at byde sine medlemmer fra nær og fjern (Danmark, Sverige, Norge, Grønland og Belgien) velkommen til den 33. udgave af Ungdomsringens Musikfestival fredag den 16. januar til den 17. januar.
 • Ungdomsringen er partner i kulturministeriets store satsning på unge og kultur.

  Kulturminister Marianne Jelved (R) har udnævnt 2015 til at være ungekulturår. Projektet har fået navnet URKRAFT 2015 og det er Kulturstyrelsen, der er den koordinerende part fra embedsværket og projektleder.
 • Anholt projetet - nu som dokumentarfilm

  I sommeren 2013 var 24 unge fra 6 lande (Spanien, Italien, Portugal, Østrig, Tyskland og Danmark) samlet på øen Anholt til en noget anderledes ungdomsudveksling. De 24 unge havde alle sagt ja til at deltage i et internationalt forskningsprojekt i samarbejde med bl.a. Århus universitet og det Pædagogiske Universitet i Kantern Østrig. Det er der nu kommet en dokumentarfilm ud af.
 • Christiansborgkonference 2014

  Ungdomsringens sætter i år fokus på begrebet uddannelsesparathed med vores bogudgivelse og med denne konference. Ungdomsringens politiske ledelse har et ønske om at undersøge hvordan der kan arbejdes med at gøre alle unge parate til at tage en ungdomsuddannelse og derefter en faglig håndværksmæssig, en mellemlang eller en videregående uddannelse. Hvad skal der til fra skolens side og hvordan kan klubber og ungdomsskoler spille en afgørende rolle? Ungdomsringen har derfor allieret sig med en række fremsynede og vidende oplægsholdere, som sammen med deltagerne vil undersøge mulighederne for at arbejde med uddannelsesparathed i en fritidskontekst, og hvilke samarbejdsrelationer der kan booste dette vigtige tema.
 • Lederkonference 2014

  Velkommen til Lederkonferencen - Den 23. og 24. oktober 2014 i Middelfart Har du brug for faglige indspark, erfaringsudveksling og networking – ALT sammen på ledelse! Så har du - gennem Ungdomsringen - mulighed for at mødes med dine lederkollegaer fra hele landet til den årlige Lederkonference. Ungdomsringen glæder sig til at byde velkommen til landets ungdomsskoleledere, klubledere, souschefer, afdelingsledere og andre mellemledere fra børne- og unge området.
 • Lad os se på musik, som vi ser på sport

  I Politiken igår kan man læse Simon Kvamms ønske om at musik skal ses på som sport. Livet bliver større for hvert enkelt menneske, der spiller levende musik. Derfor har Nephew oprettet en ’musikstarter’ for unge.
 • God sommer og et levende nyhedsbrev fra Ungdomsringen til dig

 • Street Art - Ja tak

  Der var – som sig hør og bør – streetmusik som kørte nonstop ud over den åbne plads dage lang. Der var mulighed for streetbasket, hvilket en flok unge mænd gik til og fra med stor entusiasme – og dygtighed. Det var klart en fordel at være 2 meter og 10 som en af deltagerne (jeg var nødt til at spørge), men først og fremmest handler det om smidighed, hurtig reaktionstid og boldøje – og det demonstrerede flokken i rigt mål. Musicon har et stort areal med forskellige former for baner til både skateboard og løbehjul, og der var stor trafik på arealet af både store og små af begge køn. Den yngste deltager jeg så, var en lille 4 årig pige med lyserødt løbehjul, som forsigtigt forsøgte sig på de mindre stigninger. Læs mere om dagen herunder.
 • Musikstarter Allstars - Unge fra Egedal Ungdomsklub, featuring Simon Kvamm - Musikstarter optræder til uddelingen af Fællesskabsprisen den 22. maj i København.

  Julie, Mads, Thomas, Lasse og Jeppe fra Egedal Ungdomsklub har været i øvelokalet sammen med Simon Kvamm. De skal optræde sammen ved uddelingen af Fællesskabsprisen. Til lejligheden hedder de Musikstarter Allstars. De unge fra Egedal Ungdomsklub har alle deltaget på Musikstarter Camps i 2013 og skal også deltage på campen i uge 42 i 2014.
 • Status på ADHD inkluderende klubber – et samarbejdsprojekt mellem ADHD-foreningens og Ungdomsringen

  Siden 2012 har Ungdomsringen og ADHD foreningen arbejdet sammen om at lave en status på ADHD inkluderende klubber. Ungdomsringen har nu kigget tilbage på projektet, som har været en ubetinget succes.
 • Folkemøde 2014

  Ungdomsringen deltager igen i år i fejringen af dialog, åbenhed og samtale til Danmarks politiske festival, Folkemødet.
 • Skolevalget et skudt i gang!

  Som vi skrev i vores nyhedsbrev Mandag Middag, og her på hjemmesiden, besluttede Folketinget og Undervisningsministeriet i februar at at indføre skolevalg i 2015. Tilmeldingen er blevet åbnet i dag. Skolevalget udskrives af statsministeren og afholdes den 29. januar. Ungdomsringen er glade for tiltaget og har spændende projekter i støbeskeen, omkring hvordan klubber og ungdomsskoler kan være en del af skolevalget.
 • Sådan får I del i Undervisningsministeriets pulje til udvikling af samarbejde mellem folkeskolen og ungdomsklubber og ungdomsskoler

  Ansøgningsproceduren for hvordan man kan søge midler fra puljen på tre millioner kr. ligger nu klar. Der kan søges om støtte fra den 1. april til den 2. maj. Se her hvordan I søger.
 • Kom med til Folkemødet 2014 – Hele Danmarks politiske festival

  Oplev spændende debatter, få mulighed for at møde folketingspolitikere og ministre og oplev den fede stemning når hovedparten af det danske foreningsliv, politiskepartier og interesseorganisationer mødes på Bornholm 12.-15. juni.
 • Skolevalg indføres fra 2015, for at få unge til at stemme

  Unge engagerer sig i samfundet, men bliver hjemme på valgdagen. Folketinget og Undervisningsministeriet indfører derfor skolevalg fra 2015
 • ROCK I RUSK 2014 – SYDDJURS UNGDOMSSKOLE

  Den 5. april 2014 afholdes der Rock i Rusk for 33. gang. I år er datoen flyttet væk fra den traditionsrige 2. lørdag i marts måned, da denne dato var et problem for mange af de optrædende. Ved at flytte datoen er der blevet mere tid til at forberede musikken. Arrangementet vil som sædvanlig blive en super dag spækket med musikalske oplevelser fra bands rundt om i Danmark. Der spilles igen på 2 rock-scener samt en nyåbnet rap-scene i kælderen. Som alle andre år vil der også blive budt på forskellige workshops, lige fra musik til kreative arbejdende værksteder. Der vil være temabarer, kaffehus, restaurant, spillebule og masser af street-aktiviteter i skolegården, nu da arrangementet er flyttet længere ind i foråret.
 • Ledelse af læringsmiljøer i lys af skolereformen - et uddannelsesforløb i foråret 2014

  Ungdomsringen udbyder i samarbejde med CVU Lillebælt og Ramsdal Gruppen et uddannelsesforløb "Ledelse af læringsmiljøer med personlig lederudvikling i lys af skolereformen". Forløbet afvikles i foråret 2014!
 • Ungeinvolvering

 • Muligheder for at styrke børns og unges teateroplevelser i klubberne.

  Fritids- og ungdomsklubber med teatertilbud til børn og unge og amatørscener med børne- og ungdomshold har stor glæde af at samarbejde og danne interessenetværk! For at fremme arbejdet med teater i klubberne har Ungdomsringen og DATS (Landsforeningen for dramatisk virksomhed) gennemført et pilotprojekt, der har undersøgt forskellige muligheder for nye samarbejdsformer mellem fritids- og ungdomsklubber og amatørscener på tværs af kommunegrænser i et sammenhængende geografisk område. Brug mulighederne i din klub. Læs hvordan her.
 • Flere nyheder...

  Se og søg i alle nyheder fra Ungdomsringen her