Ung til Ung - formidling

Ung til Ung - formidling

Undersøgelser viser, at unge i stadig højere grad efterspørger viden og dialog omkring seksualitet og følelser. Ungdomsringen har en mangeårig tradition for ung til ung-formidling på området og har i dag sexualist-grupper mange steder i landet.

Sexualisterne er unge formidlere, som holder oplæg om seksualitet og debattere seksualitet på godt og ondt i øjenhøjde med andre unge. Alle Sexualist-grupper har tilknyttet en kontaktperson, som følger de unge og giver dem sparring. Derudover afvikler Ungdomsringen løbende kurser for de unge sexualister og deres kontaktpersoner.

Book Sexualisterne
Et arrangement med Sexualisterne tager ca. 2 timer og er beregnet til at foregå uden voksne. Sexualisterne kan rekvireres af alle klubber, skoler og lignende, som arbejder med unge. Der opkræves ved besøg et mindre beløb til at dække transportudgifter.

Nye Sexualistgrupper
Ungdomsringen vil gerne give endnu flere unge mulighed for viden og dialog omkring seksualitet og vil derfor gerne oprette flere Sexualistgrupper rundt i landet. Se www.ungdomsringen.dk for nærmere information og for at finde den nærmeste sexualist-gruppe.

Spørgsmål om sexualisterne og ung til ung-metoden kan rettes til Lisbeth Teglbjærg på telefon 65 47 21 62, mobil 30 92 21 62 eller pr. mail til lit@ungdomsringen.dk