Ledelse på ungeområdet

Ledelse på ungeområdet

Leder du efter noget? - en håndbog i strategisk ledelse

Kurserne

Benny Wind og Brian Larsen tilbyder kurser, foredrag og facilitering af udviklingsprocesser i institutioner. Er der brug for ekstra viden i strategiarbejdet eller inspirerende oplæg til medarbejdere eller bestyrelse, så kontakt Ungdomsringen på 70 27 00 50.

 

Klublederen

Klublederen er en lederuddannelse bestående af fire moduler, som hver især afvikles over to dage samt et ledelsesprojekt med en skriftlig afleveringsopgave.
Uddannelsen er udviklet i samarbejde mellem Ungdomsringen, US-centret og BUPL.
Uddannelsesfokus er faglig og personlig ledertræning, som f.eks. egen ledertræning i forhold til hverdagen i institutionen, personaleledelse og medarbejderinvolvering, dokumentation og formidling, procesledelse, netværksstyring og rollen som offentlig ledere.
 

Formål med Klublederen

  • At give ledere kompetencer i forhold til den daglige ledelse af offentlige pædagogiske institutioner på børne- og ungeområdet.
  • At give ledere på ungeområdet redskaber til at arbejde med egen lederrolle og handlekraft til at styre bevidst efter visioner og mål.

Klublederens målgruppe er

  • Ledere af fritids-, junior- og ungdomsklubber, ungdomsskoler, SFO’er, ungdomshuse og lignende fritidstilbud for børn og unge. Klublederen henvender sig både til nuværende og potentielle ledere, souschefer, afdelingsledere og andre mellemledere.
  • Kommuner kan også rekvirere Klublederen, så kommunens ledere sammen gennemgår uddannelsen.
     

Der er udsendt særskilt folder om uddannelsen. Folderen kan rekvireres på tlf. 70 27 00 50 og er også tilgængelig på www.ungdomsringen.dk - kompetenceudvikling.

lederkonferencen

Ledertræffet er stedet, hvor klubledere fra hele landet samles om faglige indspark, erfaringsudveksling og frem for alt er der fokus på ledelse. Målgruppen er alle landets klubledere, souschefer, afdelingsledere og andre mellemledere på klubområdet.