Aktivitetsorienterede kurser

Aktivitetsorienterede kurser

Aktivitetsorienterede kurser

Hvert år afvikler Ungdomsringen med succes en række medarbejderworkshops, som udvikler medarbejdernes kompetencer til at arbejde aktivitetsorienteret med større børn og unge. Aktivitetsorienterede workshops skal medvirke til at udvikle medarbejderes kerneinteresseområder. Formen på disse workshops betyder, at kompetenceudviklingen sker via erfaringsudveksling, oplæg og praksis, så deltagerne får fingrene i dejen og prøver aktiviteterne på egen krop. Hensigten er at komme så tæt på medarbejderens virkelighed som muligt, og at den enkelte workshop afstedkommer anvendelige nye ideer og ny viden.

Klatring på alt og for alle….
Klatring er motorisk udvikling og fysisk træning i topklasse. Vigtigst er dog, at det er sjovt for alle uanset højde, alder og drøjde. Dette kursus gør op med, at klatring kræver høje vægge, tonsvis af sikkerhedsudstyr og krævende uddannelser til instruktørerne. Mød op og opdag en verden af klatremuligheder lige for fødderne af dig. Få masser af inspiration til fede aktiviteter i klub og ungdomsskole.

Adventure racing….teamudvikling for hele klubben
Lad dig ikke skræmme af ordet adventure racing. Dette kursus kræver hverken maratonform eller klatresele. Til gengæld kan du forvente, at få en masse ideer og organisatoriske fif til samarbejdsøvelse sat ind i en sjov og motiverende ramme. Du kan bruge det til mindre grupper eller hele klubben på en gang.

Musik og musikproduktion
Bruger du musikprogrammer som Cubase, Reason, Logic eller Ableton Live når du arbejder med musik i klubben? Vil du gerne have foldet mulighederne ud i programmerne? Workshoppen henvender sig til klubmedarbejdere, der har lyst til at tage hul på at bruge eller bruger, computeren som indspilnings-, redigerings- og arrangementsværktøj og vil dække den grundlæggende brug af Cubase, Reason, Logic eller Ableton Live samt fundamentale begreber inden for musikteknologi. Vi tager udgangspunkt i hvordan programmerne kan bruges i klubberne.

MGP Dance, Hip Hop , Showdance
Opgrader klubbens danseundervisning til version 2.0. Vi bruger musik de kender fra klubben og værelset derhjemme. Du får både pudset dine færdigheder af og får tek-niske tips til undervisningen i klubben samt ideer til musikvalg. Vi lægger vægt på, at børnene som går i klubben, lærer at danse og samtidig får en sej oplevelse. Kurset er for klubmedarbejdere, som har lidt erfaring med danseundervisning.

Sejlads
Få inspiration til at kunne planlægge og gennemføre et struktureret sejladsforløb i klubben. Workshoppen er for lettere erfarne undervisere, som gerne vil have ideer og inspiration til at lave aktivitet krydret med leg og læring.