Vild mad – Bålmad, efterår


28. aug 2017
Knøsgården mellem Ry og Silkeborg (Midtjylland)

I får mulighed for at afprøve en masse lækre små retter, hvor vi så vidt muligt også bruger vilde planter, som vi selv finder omkring os. I får en hel basal indføring i at sanke planter og mad fra naturen. Sankning af vilde planter til brug i maden bliver mere og mere populært, så kom og bliv lidt klogere på fænomenet.

Vi kommer også til at bruge en del forskelligt bålgrej af i praksis.

Frokosten består af de retter vi får lavet i løbet af dagen.

I løbet af dagen arbejder vi også med bålopbygning, så vi kan få mest muligt ud af vores brænde. (CO2 venlige bål!)

Forskellige opstillinger til bålmad vil blive afprøvet og vi vil snuse til Trangia stormkøkkener, omnia ovne, Kelly Kettle, reflektor-ovn, trangia ovn m.v.

Deltagerantal:
Max 12

Varighed:
1 dag

Sted:
Knøsgården mellem Ry og Silkeborg

Underviser:
Naturvejleder Lars Borch

Pris:
750,- kr.


Vil du vide mere?
Lars Borch Jensen
Lars Borch Jensen
Naturvejleder
Frilufts- og naturaktiviteter, kurser
21 60 03 02
lbo@ungdomsringen.dk
Hjælp til tilmelding?
Charlotte Risum Jensen
Charlotte Risum Jensen
Sekretariatsmedarbejder
Aktiviteter, festivals, kurser i regionerne, medlemsregistrering og feriekolonien Stenbjerg
70270050
crj@ungdomsringen.dk