Robinson Challenge 2017


29. sep 2017 til 1. okt 2017 / 16:50 - 11:10
Læsø

Læsø Ungdomsskole og Ungdomsringen Region Nordjylland vil gerne inviterer jer til Robinson Challenge 2017 – på perlen i Kattegat – Læsø, fra fredag den 29. september – søndag den 1. oktober 2017.

Robinson Challenge 2017 er for alle klubber og ungdomsskoler, der er medlem af Ungdomsringen. Arrangementet er for unge i alderen 13-18 år.

Robinson Challenge er en kæmpe stor oplevelse. En oplevelse der vil blive siddende i de unge i lang tid. På Robinson Challenge vil de unge blive udfordret fysisk og psykisk på en positiv og anerkende måde af nogle fantastisk dygtige og rummelige instruktører. Robinson Challenge er en modpol til den verden de unge lever I i dag. Til Robinson Challenge på Læsø bliver de trukket ud af deres vante rammer og kommer back to basic, de skal bruge deres krop og kreativitet.

Aktiviteterne skal laves som hold, og man kan ikke stemmes hjem eller ud, hverken som hold eller enkeltperson. Temaet er adventure games og sammenhold! Udfordringerne er lavet, så alle kan være med.

Kom og prøv bl.a.:

Ridning på islandske heste - Sansebaner - Saltsydning- Lerdueskydning - Bygge tømmerflåder - Naturmad Natløb (fredag/ lørdag) - Commando Crawl - Plus meget meget mere…

 

Her er et citat fra Robinson Challenge 2015-09-29. Evaluering Fritidscenter Smedegården

Det var 6 trætte drenge vi havde med i bussen, da vi søndag aften kørte hjem til Aalborg, efter en weekend på Læsø, fyldt med oplevelser. Inden de faldt i søvn, nåede de lige at sige, at de gerne ville med igen næste år J

Som personale har vi kun stor ros til arrangementet. Generelt har der hele vejen igennem været et flow, og en professionalisme, som gjorde, at vi følte, at vores drenge var i trygge hænder, da der var styr på tingene. Det har for os været en inspirerende weekend, og vi kan tage en masse ting med hjem til vores hverdag i klubben. Niveauet har været højt, og man har tydeligt kunne mærke et stort engagement fra arrangørerne.                               
Da det var første gang vi deltog, vidste vi ikke hvad vi kunne forvente, men det var tydeligt, at de børn vi havde med, profiterede af, at de blev sat sammen i grupper med andre de ikke i forvejen kendte. Dermed fik de helt nye roller, og kunne gå til opgaverne med stort gåpåmod, uden at skulle tænke over hvad de andre forventede eller troede de kunne eller ikke kunne klare.

Børnene blev på turen præsenteret for helt nye og uventede arenaer, og var tvunget til at samarbejde, for at opgaverne kunne lykkes. De fik overskredet og rykket ved grænser, på det niveau de hver især formåede, hvor der ikke var nederlag, grundet en gensidig respekt børnene imellem. 

Generelt et super godt arrangement, som vi helt sikkert vil deltage i igen næste år! Mikkel Hein og Lise Jonstrup

Robinson Challenge er god til, at få de unge til at ændre værdier og handlemønstre. Man kan ikke undgå at blive i godt humør, dette gælder både ung som voksen. De unge vil få mulighed for at skabe nye netværk og få en masse nye venner.

Pris

Det koster 100 kr. pr. deltager, som dækker alle aktiviteter, mad (ekskl. aftensmad fredag - inkl. morgenmad søndag). Hertil udgifter til færgebillet.

Praktiske informationer

Transport

Vi anbefaler at I lader jeres biler stå i Frederikshavn, inden I hopper ombord på færgen til Læsø.

Afgang fra Frederikshavn fredag, kl. 16.50 – ankomst til Læsø, kl. 18.20.

Afgang Læsø søndag, kl. 9.40 – ankomst Frederikshavn, kl. 11.10.

Der vil være bustransport til og fra færgen på Læsø for alle deltagere.

Prisen på færgen t/r er 100 kr. pr. ung – og vi har forhandlet voksenpris til 0 kr.

Program

Fredag d. 29. september

Ankomst klokken 18.30 i klubben Vejgård. (deltagere skal selv sørge for aftensmad inden ankomst). Alle mobiltelefoner skal afleveres ved starten på Robinson Challenge 2017 og bliver udleveret efter afslutning af eventen.

Holddeling af 4-6 stykker (afhængig af tilmeldte).

Start på Robinson Challenge 2017 (inkl. natløb).

Lørdag d. 30. september

Robinson Challenge 2017 fortsætter til kl. 18.00.

Fælles spisning + hygge i samlingssalen (med surprise) på Læsø Skole samt overnatning på skolen.

Søndag d. 1. oktober

Morgenmad kl. 8.00.

      Hjemrejse kl. 9.00 (færge kl. 9.40).

Tilmelding

Tilmelding via www.ungdomsringen.dk (tryk på link herunder) senest fredag den 15. september 2017.

Der er et begrænset antal pladser, så tilmelding er efter først til mølle-princip!

Flere detaljer for Robinson Challenge 2017 tilgår alle deltagere efter tilmeldingsfrist.

NB: Ungdomsringen har tegnet ulykkesforsikring for Robinson Challenge-arrangementet, hvor deltagere på Robinson Challenge vil være forsikrede igennem.

Kontaktpersoner

Karin Skov Jerup, Læsø USK Tlf. 23 82 63 51, kasj@laesoe.dk

Søren Elmkær, Ungdomsringen Tlf. 30 92 21 67, sel@ungdomringen.dk


Vil du vide mere?
Søren Elmkær
Søren Elmkær
Konsulent aktiviteter
Region Nord og Sjælland
30 92 21 67
sel@ungdomsringen.dk
Hjælp til tilmelding?
Charlotte Risum Jensen
Charlotte Risum Jensen
Sekretariatsmedarbejder
Aktiviteter, festivals, kurser i regionerne, medlemsregistrering og feriekolonien Stenbjerg
70270050
crj@ungdomsringen.dk