Musikstarter Camps 2016

 
I Ungdomsringen er vi stolte over for fjerde år i træk at præsentere Musikstarter Camps, som er musikkens svar på fodboldskoler. Formålet med Musikstarter er, at flere unge opnår følelsen af det fællesskab, der kan opstå gennem musikken på tværs af kultur, køn, etnicitet, social klasse og musikalske forkundskaber. Muligheden for at opleve, hvad musikken kan gøre for både de unges læring, mentale sundhed samt personlige og sociale udvikling, er centralt i projektet. Det samme er dannelsen af netværk og nye venskaber blandt deltagerne.
 
I år afholdes der ti Camps i efterårsferien, den 17. til 21. oktober, fordelt over det meste af landet.
 
Hvad sker der på Musikstarter Camps?
Musikstarter Camps er for alle musikinteresserede unge mellem 13 og 18 år - også nybegyndere. På hver camp vil der være op til 100 unge samlet, som i løbet af de fem dage bl.a. vil opleve:
• Fælles undervisning
• Undervisning og sparring med de enkelte bands
• Masterclasses med professionelle musikere og branchefolk
• Intimkoncerter med kendte kunstnere
• Samlet koncert med alle deltagerne torsdag aften for venner og familie
• Hygge og socialt samvær
 
Så er tilmeldingen åben til Musikstarter Camps 2016! Musikstarter foregår i skolernes efterårsferie fra mandag d. 17. oktober til fredag d. 21. oktober! Vi glæder os til at se dig til Musikstarter Camps 2016!
Når du har udfyldt tilmeldingsformularen sender vi dig et brev med regning på 500 kr. for deltagelse (alt er inkluderet i de 500 kr.). Du er første endeligt tilmeldt, når vi har modtaget betalingen.

Et par uger inden campen skydes igang modtager du et velkomstbrev med al info om praktik, plan for ugen mm.

Husk at du som udgangspunkt skal have dit eget instrument med, samt ledninger, forstærkere etc. (Skriv navn på så det ikke bliver væk). Er I et helt band der tager afsted, skal I have alle Jeres instrumenter med.

Er du i tvivl om noget vedrørende Musikstarter kan du altid finde mere info på vores hjemmeside: www.musikstarter.dk Her kan du også finde navn og mail-adresse på camplederen fra den camp du gerne vil deltage på og sende vedkommende et spørgsmål direkte.

Hver Musikstarter Camp afvikles af en arbejdsgruppe bestående af professionelle klub- og ungdomsskolepædagoger. Hver Musikstarter Camp råder over gode øvelokaler, godt teknisk udstyr, god forplejning, gode toilet/bad faciliteter og egnede soveområder.

Det koster 500 kr. pr. person alt. inkl.

Du får:

  • Fuld forplejning
  • Overnatning
  • Koncerter
  • Undervisning

Du kan tilmelde dig her

Der er tilmeldingsfrist den 3. oktober 2016. (NB: Tilmelding til Camp Aalborg, Esbjerg og København er forlænget til fredag d. 14. oktober - deltagerbetaling på 500 kr. afregneds ved ankomst til campen.)

 

Musikstarter

 

Læs det nye officielle Musikstarter Magasin her. 

Her i kataloget kan du finde mere info om Musikstarter Camps. Magasinet er krydret med gode råd til blandt andet sangteknik og sangskrivning. God fornøjelse og vi ses i efterårsferien.
Mange hilsner Nephew, Bikubenfonden og Ungdomsringen.
 

Du kan downloade kataloget her

 

 

 

Se vores video og bliv klogere på Musikstarter på 1 minut.

 

Mere info

For mere information besøg vores hjemmeside www.musikstarter.dk eller følg med og like vores side på Facebook.com/Musikstarter.