Klubbernes Dage i Tivoli Friheden 9. Maj 2018


9. maj 2018 / 14:00 - 22:00
Tivoli Friheden Århus (Midtjylland)

VELKOMMEN TIL KLUBBERNES DAG(E) I TIVOLI FRIHEDEN 2018

Tirsdag den 8. maj og onsdag den 9. maj 2018 (dagen før Kr. Himmelfartsdag), afholder Ungdomsringen Region Midtjylland i samarbejde med Tivoli Friheden og Aarhus Lokalkreds årets sjoveste klubdag(e) i Tivoli Friheden.

Fuld fart og højt humør til alle aldre, - også de voksne – det er hvad man møder, når man træder indenfor i Tivoli Friheden.

Konceptet er det samme som vi kender det! Vi har vores helt egne dage i Friheden, hvor parken, forlystelserne og boder er åben - for fritids- og ungdomsklubber klubber fra hele Jylland og Fyn.

Tilmeldingen er åben og der er 3000 billetter til salg pr. åbningsdag til den attraktive medlemspris á kun 130 kr. Billetten gælder indgang og turbånd i tidsrummet kl. 15-22.

Scenen er åben igen i år med massevis af optræden og konkurrencer – så vi håber, at I har lyst til at vise hvad I kan inden for musik, dans, gøgl mm.

Husk at tilmeldingen skal foregå på det særlige link.

Tryghed for alle

For at sikre at alle får en tryg og god dag i Tivoli Friheden opfordrer vi igen i år til, at I tilmelder jer til at tage en tørn rundt i parken med crew-vesten på. Der vil som altid være Frihedens professionelle vagter tilstede under hele arrangementet.

Medarbejderområde

Det kan godt blive en lang dag for særligt de voksne og derfor vil der være et medarbejderområde, hvor vi er værter ved en kop kaffe/the/frugt og hvor I kan få mere at vide om hvad vi laver i Ungdomsringen. Medarbejderområdet flyttes i år fra Café au lait til Skovpavillionen, hvor der – hvis vejret tillader det – også vil være mulighed for at sidde ude. Indendørs er der som altid børnefrit!

Yderligere info

Når I er tilmeldt og senest omkring 1. maj får I deltagerbrev med yderligere informationer. Har I spørgsmål er I selvfølgelig altid velkommen til at kontakte regionskonsulent Titte Randvig.
 

Tilmeld dig nu Crew - Klubbernes Dage

 

 


Vil du vide mere?
Titte B. Randvig
Titte B. Randvig
Udviklingsonsulent
Kursusudvikling, Region Midt
3092 2168
tir@ungdomsringen.dk
Hjælp til tilmelding?
Charlotte Risum Jensen
Charlotte Risum Jensen
Sekretariatsmedarbejder
Aktiviteter, festivals, kurser i regionerne, medlemsregistrering og feriekolonien Stenbjerg
70270050
crj@ungdomsringen.dk