Gaming - PC/konsol-spil

Ungdomsringen har i en lang række år udbudt diverse spil-events på landsplan. De senere år har det især drejet sig om Just Dance og FIFA. To gode events, som henvender sig til alle unge, der spiller i ungdomsklubber/ungdomsskoler.
PC/konsol-spil er meget udbredt i ungdomsklubberne. Her kan børn og unge samles om den samme interesse, som kan være med til at udvide og fastholde fællesskaber på en god måde. Mange spil kræver, at de unge kommunikerer og indgår i fællesskaber med andre, og her kan man opnå accept fra sine kammerater på en anden måde, end man plejer.
I takt med at samfundet hele tiden udvikler sig og udfordrer de unge ift nye spil, medier, tablets mm, så er det vigtigt, at klubberne hele tiden følger med tiden og er opdateret ift spil, PEGI (vejledende aldersgrænser), og hvordan de vil tackle nye tiltag ift. deres egne spilpolitikker.
Ungdomsringen forsøger hele tiden at udbyde spændende events og vil også arbejde på, at klubberne kan blive klædt på til at arbejde med unge og spil.