Natur og friluft - Kurser og kompetenceudvikling

2. maj 2018

Havkajakinstruktør 1

Havkajakinstruktør 1 Indholdsbeskrivelse:               KURSETS MÅL ER: - at lære deltagerne en række færdigheder og give dem en viden, så de...

1. del: Them svømmehal og Knøsgården mellem Ry og Silkeborg 2. del: Hou Maritime Idrætsefterskole, Hou, 8300 Odder

2. maj 2018

Førstehjælp ombord på mindre fartøjer og i søsport, 8 timer

Deltageren kan handle ud fra førstehjælpens hovedpunkter i forbindelse med førstehjælpssituationer ombord på mindre fartøjer eller i forbindelse med...

Høbjerghytten, Ved Skoven 6, 3200 Helsinge

3. maj 2018

Mere sjov på mountainbiken!

Mere sjov på mountainbiken! Gennem fokus på egne færdigheder bliver du en bedre underviser for dine elever Indholdsbeskrivelse:               ...

Knøsgården, Knøsvej 5, 8660 Ry

Se alle kurser, events og arrangementer her


 

Natur og friluft

Ungdomsringen udgiver sammen med Havkajaksamrådet, Friluftsrådet og Natur- og aktivitetscentret Kattinge Værk 2 hæfter om Havkajak og et om kano samt det gratis Endags Sikkerhedskursushæfte i kano eller kajak.
Hæfterne opdateres løbende for at få det nyeste med om teknikker, regler mv.
 
Endags Sikkerhedshæfte for kano og kajak
Dette er et hæfte med pensum til de endags sikkerhedskurser i kano og havkajak, der tilbydes i flere og flere kommuner. Disse kurser giver medarbejdere kompetencer til sejlads i kano og havkajak i på forhånd udpegede meget beskyttede farvande med vandtemperaturer over 10 grader og vind på op til 4 m/sek.
 
Havkajakinstruktør 2
Kajakhistorie, om kajaktyper og konstruktion, teori og pædagogik med bl.a. undervisningslære, lederegenskaber, roteknik og redningsøvelser i praksis ud fra Havkajaksamrådets vejledende retningslinier.
 
Havkajakroer
Kajaktyper, udstyr, påklædning, vind og vejr, Færdsel i naturen, sikkerhed samt de grundlæggende ro- og sikkerhedsteknikker ud fra Havkajaksamrådets vejledende retningslinier på havkajakroer-niveauet.
 
Kanoinstruktør
Kanotyper, udstyr, påklædning, vind og vejr, færdsel i naturen, pædagogik og undervisningslære, sikkerhed samt de grundlæggende padle- og sikkerhedsteknikker ud fra kanosamrådets vejledende retningslinier på kanoinstruktør-niveau.
 
Natur og Friluftsliv i Klubberne
Hæftet ”Natur og Friluftsliv i Klubberne” indeholder en inspirationsdel med konkrete udeaktiviteter omkring klubbben, friluftsliv samt naturaktiviteter. Derudover er der også en faktadel med en masse praktiske oplysninger om natur og friluftsliv i Ungdomsringen.
Bestil hæftet her